·375 syf.····Okunma: 21 Mart 2026 00:00 Kitap yine Anita’nın polis tarafından vampir cnayetini araştırması için desteğe çağırılmasıyla başlıyor. Şehre çok güçlü bir baş vampir olan Alejandro geliyor ve Jean Claude ile aralarında güç savaşı başlıyor ve tabi ki bu güç savaşı Anita üzerinden oluyor. Anita bu sefer vampirler arası politik bir savaşın ortasında kendini bulmuş oluyor.
Serinin 3. Kitabında her şeyin iyice oturmaya başladığını görüyoruz ve okumaya başlayınca hemen olay örgüsünün içe giriyoruz. Yine bolca aksiyonun olduğu, olayların hiç eksilmediği, Anita’nın uyumaya bile fırsat bulamadığı bir kitap olmuş. Yine güçlü bir kadın, duygusal açıdan çevresine kapalı, zayıf yönlerini asla göstermeyen, takıntılı ama tutarlı bir şekilde gelişen bir karakter. Bu kitapta ayrıca duygusal ve romantik bir ikilemde kalıyor. Anita için, Jean Claude ne kadar normal olmayansa, Richard da bir o kadar normali temsil ediyor.
Hikâyeyi Anita’nın gözünden okuyoruz. Bu da Anita’nın alaycı tavrını okuyucuya daha iyi geçiriyor. Yine bol diyaloglar hızlı bir tempo var. Diğer kitaplara göre psikolojik derinlik, romantizm, aksiyon ve gerilim olarak daha yüksek sadece polisiye yönü birazcık zayıf kalmış.