2026 46. kitabı
Serap, evli ve çalışan bir kadın. Bir gün bir rüya görür. Iş arkadaşı ile ilgili ve o rüyanın etkisiyle davranır. İş arkadaşı da evli olmasına rağmen bir ilişkiye başlarlar. Evliliklerinde mutsuz olan iki kişi mutluluğu birbirlerinde ararlar. Bir süre sonra Serap mutluluk gerçekten de Serdar da mı yoksa, özüm de mi? Diye sorgulamaya başlar. Evliliklerinde sadık olamayan ikili beraberliklerinde de sadık olamazlar. Hep gel gitli bir birliktelikleri olur. Serap hayatında hep boşluğunu hissettiği duyguları doldurmaya çalışsa da bataklığa saplanmış gibi her seferinde biraz daha batar. Serdar,her seferinde vazgeçtim dese de Serap tek bir sözünü geri döner. Birbirini ne gerçekten sevebilen ne de terk edebilen ikili bu süreçte birbirlerini yorar,tüketir. Serap, eşinden boşansa da, Serdar ile mutlu bir birlikteliği olmaz. Zira sevgiden çok hayatlarında eksik olan şeyleri birbirlerinde tamamlamaya çalıştıkları için bir olamazlar. Serap gel gitli anlardan birinde mutluluğu başkasında arar lakin yine bulamaz. Sevdar, takıntı haline getirdiği Serap'tan vazgeçemez. Ölümünde bile. @fenikskitap Suat Koroğlu @suat_koroglu_kitaplari_ @okuyankuzenler
SerapSuat Koroğlu · Feniks Kitap · 202625 okunma