1K siz ne düşünüyorsunuz?
Sabahattin Ali böyle diyor,,,ben katılıyorum.
4.005 Gösterim
Eski kadim Türk anlayışında kadının yerini herkesin okuması lazım hocam, belki o zaman yerimiz anlaşılır. Saygılar 🙏💫
Okumak özellikle tarihsel kökenli tarih okumak çok önemli Özlem Hocam,,eksik olmayın teşekkür ediyorum
"Ey insanlar! Kadınların haklarını korumanızı ve bu hususta Allah’tan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları, Allah emaneti olarak aldınız. Onların iffet ve namuslarını Allah adına söz vererek helal edindiniz. Veda hutbesi
Eyvallah teşekkür ederim hocam saygılarımla
Kim ne derse desin kadınlar ve erkekler başımızın tacıdır.. biri olmazsa öteki noksan kalır… 🌹
Yorum bekliyordum kıymetli Nil Hocam ama,haklısınız da,ne bileyim biraz sığ,derinliksiz, gibi,tam yağlı peynir diye alıp eve gittiğimizde yarım yağlı çıkan peynir misali, affınıza sığınarak efenimmm:))))(
Kadının düşmanı yine bir kadındır.
Olmaması gerekir lakin ,maalesef oluyor işte,,,bu sebeple daha zayıf düşüyorlar ve zarar görmesi kolay oluyor, birlik beraberlik güç katar oysa,,saygılarımla
İmâm-ı Azam hazretleri bir delil ile bin alimi yendim ama bin delil ile bir cahilin üstesinden gelemedim buyurmuş.. Cahil insanlara bazı şeyleri anlatamazsın .. Yıl olmuş kaç artık her imkan ulaşılıyor insan önce kendini yetiştirmeli erkek kadın farketmez ..🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ediyorum elbette fıtrat fark etmez,,,şefim, haklısınız insanın kendini her an yenilemesi geliştirmesi gerekiyor,,saygılarımla
Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Kızı verdik, kızı istedik vs. cümlelerden aşırı rahatsız oluyorum. Ve kendim dahil tüm kızların mal gibi alınıp satıldığı hissi uyanıyor.. Kendim ve tüm kız kardeşlerim adına ben de bu ifadeleri REDDEDİYORUM..
Teşekkürler hocam, bilmukabele katılıyorum, saygılarımla
Hangi kitabında ya da yazısında demiş bunları Sabahattin Ali? Kaynak gösterebilir misiniz?
Gülşiir hocam,surete aldanıp manayı kaçırmamak lazım gelir,,,ne anlatıyor bu söz bu önemli,,saygılarımla