Süper Olacak Koyun
Didem Demirel’den , küçük bir şeyi kafaya takma sanatı üzerine yazılmış en tatlı kriz kitabı olabilir.
Küçük kız Feraye ile çok sevdiği tırnağı ucundan azıcık kırılmış MEElahat (evet, koyunun adı bu ) birbirine sarılmış, ne yapacaklarını şaşırmış halde duruyorlar.
MEElahat’a göre dünyanın sonu gelmiş: “Tırnağım kırıldı, bittim ben!”
Ama sadece onun değil… MEeziyet’in, MEEstan’ın ve çiftlikteki diğer koyunların da bir sürü “devasa” derdi var .
Peki ya Feraye’nin derdi ne acaba?
Derken… Süper bir güç devreye giriyor!
İkili, acayip gezegenler arasında uçan, inanılmaz bir maceraya atılıyor. Yolda, dertleriyle başa çıkamayan (hatta dertlerinin farkında bile olmayan) bir sürü insanla tanışıyorlar.
Bu kitap çocuklara şunu çok eğlenceli bir şekilde anlatıyor:
Bazen en büyük sandığımız dertler aslında ne kadar küçücükmüş!
Onların üstesinden gelmek, hayal kurmak ve kendimize inanmak sandığımızdan çok daha kolay olabiliyormuş.
Hem güldüren hem düşündüren, kalbi ısıtan tatlı bir hikâye!
7-9 yaş aralığına uygun 64 sayfalık kitabımız
@cagri.odabasi nın harika resimlemeleriyle @timasyayingrubu çıkmış .
Kütüphanenize veya çocuğunuzun kitaplığına mutlaka ekleyin derim. Küçük dertleri büyütmeden, gülümseyerek aşmayı öğreten nadide kitaplardan biri olacaktır .
Sizce de bazen biz büyükler bile MEElahat gibi “tırnağım kırıldı bittim” moduna mı giriyoruz?
Yorumlarda en komik “küçük ama büyükmüş gibi gelen” derdinizi paylaşın bakalım! Neler olacak ?
@timas_cocuk
@bkmkitapcom