·109 syf.····Okunma: 30 Nisan 2026 18:22 Ah Diana.. Okurken içim paramparça oldu, bir anne olarak yavrumun saçının teline kıyamazken böyle insanların nasıl böyle bir şey yaptığını aklım almıyor. Hele ki diğer çocuklarına yapmazken sadece ona yapmaları o evde o kızım hissettikleri daha karmaşık daha bi korkunç geldi bana.. Ve bu prosedürler.. Bir öğretmen çabalıyor uğraşıyor ama eli kolu
bağlı işte toplum da tam olarak böyle bir kişi bir düzine insan doğruyu haykırsa da boşa..
Kitabın incelemesine gelirsek de parçalı anlatımı ben çok beğendim sıkmadan uzatmadan direk anlatım olması da güzeldi. Ha bir de gerçek bir olay olduğu için yazarın ekstra bir duygu yüklemesi yapmaması da benim hoşuma gitti. Ben sadece kitabın sonunda bu olay gerçekte açığa çıktığında neden yapmışlar ya da onların polisteki ifadelerinin olmasını da çok isterdim. Yani kitap bitti ama kafamda yüzlerce soruyla ortada kaldım gibi hissettim. Neden sadece Diana, madem istemiyorlardı neden annesine vermedi, neden okul farkettiğinde bi durmak yerine bu şiddete devam ettiler, yani kafam da bir sürü neden kaldı..