Kocası eğlenerek kabul etti ve güneş doğarken evin tüm sorumluluğunu üzerine aldı. Mükemmel bir kahvaltı hazırlamıştı ama karısının yağda yumurta sevmediğini ve sütlü espresso içmediğini unutmuştu. Sekiz kişinin davet edildiği doğum günü kutlaması için hazırlanacak yemekler konusunda talimat verdi, sonra da evi düzenlemeye koyuldu. Evi karısından daha iyi yöneteceğini kanıtlamak için öyle çok çaba harcadı ki sonunda daha öğle olmadan yenilgiyi kabul edip teslim olmaktan hiç utanç duymadı. Daha ilk anda neyin nerede olduğuna dair hiçbir şey bilmediğini fark etmişti.
Özellikle de mutfakta hiçbir şeyin yerini bilmiyordu;hizmetçiler de oyuna dahil oldukları için aradığı şeyi bulmak konusunda hiç yardımcı olmadılar. Saat onda yemek için daha karar verememişti, çünkü evin temizliği bitmemiş, yatak odaları düzenlenmemiş, banyo ovulup yıkanmamış, tuvalet kâğıtları konmamış, yatak çarşafları değiştirilmemiş ve arabacıya çocukları okuldan alması söylenmemişti.
🤣🤣🤣Ayrıca evde çalışanların işlerini karıştırmış, aşçıyı yatakları düzenlemeye, temizlik işi yapan hizmetçileri mutfağa göndermişti.🤣🤣🤣
Saat on birde, artık konukların gelmesine çok az bir zaman kala ortalık öyle bir kaos içindeydi ki Fermina Daza duruma el koymak zorunda kaldı.
syf 305