2026 45. kitabı
Vay be bu kitaptan bu kadar büyük bir keyif alacağımı hiç ama hiç düşünmemiştim. Serinin ilk kitabında biraz daralacağımı, ilerledikçe ise açılıp iyi ve daha iyi olacağını düşünmüştüm. Ama kitap daha ilk cümlesinden beni sağlam yakaladı ve son cümlesine kadar da daima tetikte tutup eğlendirdi, yer yerde baya güldürdü. Kurgusuna, dünyasına, işlenişine, geçişlerine ve tüm karakterlerine tek tek bayıldım ve aşırı hayran kaldım. Yazar için bir yorumda “ Brandon Sanderson olmadan Brandon Sanderson kitapları yazan adam.” demişler ki, kesinlikle çok doğru söylemişler. Brandonın çırağı olan Brian; boynuz kulağı geçemesede (zaten o iş asla kimsenin haddine değil) ortaya muhteşem bir eser çıkarmış. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki; 60 yaşlarında olan bir kitap karakterine bu kadar hayran kalıp, bu kadar bayılacağım da kırk yıl düşünsem asla aklıma gelmezdi. :)) Tamascığım yaşın çok ama giderinde çok.:))) Velhasılı kitabın herşeyine ama herşeyine çok çok bayıldım.
Kitap Yorumu
Kan YeminiBrian McClellan · İthaki Yayınları · 2016222 okunma
Tamas yaşına rağmen çok karizmatik adam ama değil mi 😅🫠 Olem karakteri çok eğlenceliydi, Tamasla diyalogları beni hep güldürdü okurken 😂
Esma
H. yirmi yaş genç olsa kesin tutulurdum ona😅 ay evet Olem e de bayıldım ya, umarım ikinci kitapta onu daha çok okurum. Atışmaları çok tatlıydı. Kitabı okurken üç dört yerde baya kahkaha attım ve bu duruma da baya şaşırdım🙈😂😂