2026 29. kitabı
Herkese merhaba :) Eğer beni tiktokta da desteklemek isterseniz hesabım: @bookswithemir Yani bana kalırsa o kadar seriyi aktasan bir kitaptı ki okuduğum süre boyunca sürekli ne alaka diyip durdum. 1. kitabı okurken neyi bak bu böyle olacak gibi dediysem O OLDU???? Kitabı okudukça full poker face idim asla bir tepki bir heyecan olmadı. Aşağıda ne alaka dediğim her şeyi açıkça yazıyor olacağım; SPOILER; şaşırdığım konular Mia'nın babasının Darius'un çıkmaması?? akademinin Darius ihaneti?? VAY HAİNLER!!! SPOILER NE ALAKA DEDİĞİM ŞEYLER; 1-) Darius ve Antonius ilişkisi?? NE GEREK VARDI ÇOK SAÇMAYDI Bİ KERE 2-) Mia ve Ash ilişkisi?? YANİ O SENİN ARKADAŞINI İTTİ??? 3-) Hazır arkadaşını itti demişken Tric ne alaka da geri döndün ölmüşken ölü kal işte umarım yazar bunu güzelce bağlayabilir. 4-) Düello sahneleri o kadar uzatılmış o kadar aynıydı ki kitabın yarısından fazlasında aynı şeyi okuyormuşum gibiydi. 5-) İlk kitapta daha çaylakken güçlerini o kadar harika kullanan MIA'YA NE OLDU??? bu kitapta o kadar sıradandı ki kitabın yarısından sonra açıldı.
İnceleme
Nevernight - TanrımezarıJay Kristoff · Pegasus Yayınları · 2019279 okunma