2026 27. kitabı
Okunma: 02 Mayıs 2026 21:08
Kitabın yazarı Adam kitapta uzaktan şifa, enerji aktarımı, bilinç düzeyi vs. gibi konularda kendi deneyimlerini ve nitekim bu anlamda geçirmiş olduğu gelişim yolculuğunu aktarıyor okura.. Ama bunu düz “şunu yaptım, böyle oldu” şeklinde değil de işin içine biraz gizem katmak suretiyle yapıyor.. Bu tarz “uzaktan tedavi, enerjiyle iyileştirme” konuları çok iddialı alanlar.. Kitapta anlatılanlar kişisel deneyim düzeyinde kalıyor.. Yani dışarıdan baktığında doğrulanabilir, ölçülebilir bir sistematik yok.. Bu bağlamda biraz dikkatli okumak lazım diye düşünüyorum kitabı.. Yoksa üzülerek söylüyorum ki sükutu hayale uğrama durumu da söz konusu olabilir maalesef.. Son olarak şunu söylemek istiyorum; Bence bu kitap bir bilgilendirme kitabından ziyade, daha çok bir deneyim kitabı.. İlham verir mi? Evet.. Ama referans alınır mı? Burada biraz frene basılmalı diye düşünüyorum.. Eğer bu gözle okursanız keyif alırsınız.. Ama “gerçeklik iddiası” üzerinden okursanız kafanızdaki soru işaretleri büyüme ihtimali de söz konusu olabilir.. Okuyunuz efendim..!
ŞifacıAdam Mcleod · Gün Yayıncılık · 200666 okunma