Gurur Kalender &Farah Tozlu K.
Mevzu derin -Konu gözlerin -Nesi varmış gözlerimin -Fazla sınırlı bakiyor . *Sırtımdaki her iz bir yangın ve her yangın çocukluğumun sessiz çığlığı. “Bakma..." diye fısıldadı. "Utanırım." . "Yengeyi bu kadar sinirlendirecek ne yaptın?" "Benimle bir ilgisi yok." Homurdanarak araba düşmanı kadına tersçe baktım. "Özel gününde olmalı." "Abi arabanı parçalıyor." "Araba yerine beni mi parçalasın Ali? Karım terapi görüyor, rahat bırakın onu." . "sanırım artık onunla düşmanız." "Sanırım yok, Farah Tozlu. Tereddütsüz bir şekilde artık seninle düşmanız." "Farah:"Yemek yapamam sana" Gurur:"Ben yaparum sana" Farah:"Neyi?" Gurur:"Yemeğu" Gurur:"Önce karim olacaksun, sonra da yemek yapmayi öğreneceksun." Farah:"Öğrenmeyeceğim" Gurur:"Öğreneceksun" Farah:"Öğrenmeyeceğim işte." Gurur:"Öğretursem öğrenmez musun?" Farah:"Sen öğretirsen öğrenirim." . . "Ölünür ulan," "Senin bir gülüşüne ölünür be kızım." . "Ben senin için bir yara bandıyım Gurur. İyileştiğinde ilk yapacağın şey yara bandını söküp çöpe atmak olacak.". "Belki seni kurtaramadım ama seninle yandım, Farah." "İnanması güç." "Neden?" "Çünkü sen ateşten korkarsın, Gurur. Korktuğun ateşin içine benim için atlamassin" "Sana ama en çok da kendime bir şey itiraf etmeliyim. Bundan kaçabilirim sanmıştım ama kaçış yok, yolun sonundayım. Şimdi beni iyi dinle Nemrudun Kızı çünkü bunu sadece bir kez söyleyeceğim. Sanırım sana aşık oldum. Sanırım değil. Şüphe yok. Dümdüz seviyorum seni, tertemiz kafayı seninle bozdum." "Yalnızken beni daha iyi sorguya çekeceği için bana kapıyı gösterdi "Yürü, yalnız kalacağımız bir yere gidelim." Ona tebessüm ederek gözlerinin içine baktım ve "Siktir git," dedim sa kince. Benden böyle bir şeyi duymayı hiç beklemediği için yeşil irisleri büyüdü "Anlamadım?" Masum sayılacak gözlerle ona baktım."Biri bana yalnız kalacağımız bir yere gidelim deyince ona siktir git dememi istemiştin." Savunmam karşısında Gurur ağız dolusu küfrederken Çağıl kahkaha attı. "Bu kızı sevdim." Çağıl'ın aksine Gurur hiç eğlenmiyordu. Benimle ne yapacağını bilmez bir hâlde bakarken her an bir tane kafama geçirebilirdi. "Bu lafı gel bana söyle diye mi sana dedim?" Gözlerinin ardından karanlık bir parıltı geçti." . "Uyuşturucu beni rahatlatıyor. Sende öyle. İkiniz de aynı etkiyi yaratıyorsunuz. Kafa yapıyorsunuz bende." . "Damat, o benim ördeğim mi?" "Evet ama şuan ona ördek bile denemez. Ejderha bile olabilir ama ördek değil" "Sanırım Seçil'i öldürüyor." "Dert değil arka bahçeye gömeriz." "Bahçeme niye gömüyorsun?" "Evin dışında bir yere gömeriz." "Arkanda görgü tanığı bırakmayacaksın değil mi?" Hallederiz." "Kocası bu işin peşini bırakmaz." "Onu da hallederiz." "Ümiti'in sinir bozucu bir teyzesi-" "Kaynana dur orda bütün akrabaları öldürecek değilim!" "Elin değmişken birkaç kişiyi aradan çıkar işte "Katil miyim ben?" "Evet." "Harbi öyleyim, sen bana bir liste hazırla gerisi bende." En sevdiğiniz hangisi yorumlara yazin