Zaten dünya ne iyidir, ne de kötü.
2026 27. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2026 10:16
Direkt olarak konuya başlayalım. William ShakespeareWilliam Shakespeare'in ikinci kitabını okudum. Herkesin görüşü, okuyuşu, kitabın ona dokunuşu farklıdır. Benim de öyle oldu. OthelloOthello bana daha çok etki etmişti çünkü. "Kim dayanabilir zamanın kırbacına? Zorbanın kahrına, gururunun çiğnenmesine, Sevgisinin kepaze edilmesine, kanunların bu kadar yavaş yüzsüzlüğün bu kadar çabuk yürümesine. Kötülere kul olmasına iyi insanın bir bıçak saplayıp göğsünden kurtarmak varken kim ister bütün bunlara katlanmak!"sf72 Kim güvenmeden yaşayabilir? Tüm duygularımızı kaybedince nasıl yaşarız? Sevmek, güvenmek, hissetmek değil midir yaşmak? "Yüreğim katılaşma, taş olma sakın yüreğim! Nero'nun canavarlığı girmesin içine."sf93 İnsanı insan yapan sevgi, empati, hoşgörü ve anlayıştır. Seni çok sevdim HamletHamlet hemde çok. İyi ki okumuşum seni, iyi ki tanıştım seninle. Okuyun, okutun ve hayatınıza renk katın bu kitap ile.
HamletWilliam Shakespeare · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202358,4bin okunma