*Ama solup pörsümeme sebep olan sadece zaman değildi. İnsanın yaşadıkları da vaktinden önce solmasına neden olurmuş,öyle derler.*
Herkese merhaba Bugün sizlere Özlem Neşe Beydili Kaderle Oyun kitabı ile geldim.
İçerisinde 8 öykü bulunan kitabımızda yazarımız her öykü ile bizleri yeni bir hayata ortak etmiştir. Her hikâye sizleri yaşadıkları dünyaya çekecek aynı duyguları yaşattıracak, düşündürecek çünkü her hikâyenin sonu hiç beklemediğiniz bir şekilde bitiyor.
Okurken sıkılmıyorsunuz çünkü yazarımızın kalemi akıcı ve hikâyenin sonunu merak ettirici bir şekilde ilerliyor. Aslında okuduğunuz her hikâye bir nevi gerçek dünyada yaşanmış olma ihtimali olan hikâyeler aslında bu yüzden okurken sizlerde karakterler ile empati yapıp onların yaşantılarına ortak oluyorsunuz.
Yazarımızdan okuduğum 4.kitabı ve diğer kitapları gibi bu kitabı da çok severek okudum. Kalemi sizi sıkmaz okurken yeni dünyalara yelken açıyorsunuz.
Sizlerde öykü kitabı okumayı istiyorsanız bu kitabı tavsiye ederim.