Merhaba kitap dostları heyecanla beklediğim bir kitabın yorumu ile sizlerleyim
Kitabımız #badbishop kitabından tanıdığımız karakter Tierney ve Achilles'in deli dolu değişik ama farklı hikayesini anlatıyor.
Kitap çocukluktan birbirini tanıyan, yaraların birbirine eş olduğu için birbirinden koyamayan ama aynı zamanda birbirine düşman olan çiftin mafya aksiyon ve kendi sıkıntıları etrafında şekilleniyor.
Karakterlerimiz gerçekten deli kategorisinde değerlendirebileceğimiz kadar değişik huy ve takıntılara sahip olan iki insan. Bununla beraber sevgi, aşk, korku ve nefret duygularını tam anlamıyla birbirinden ayırt edemediklerinden zaman zaman hem kendi içlerinde hem de birbirlerine karşı acımasız bir savaş içinde yer alıyorlar.
Birbirlerini kırmaktan ve acıtmaktan hiç çekinmiyorlar üstelik birbirlerinin canını yakmak için de fırsat kolluyorlar diyebiliriz. Ama tüm bunların içinde kabuklarının en altında kalmış olsa da içlerinde hep var olan o ışık sayesinde yan yana gelerek bir bütün oluşturuyorlar ve yazarın akıcı dili ile birleşerek bu da bize çok iyi bir okuma keyfi sunuyor.
Kitap benim için iyi bir kitaptı. Ben ilk kitaptan sonra bu karakterin kitabını da yaşayacaklarını da çok merak etmiştim. Kitap benim açımdan istediğim aksiyon, macera, o aradaki enerji ve tutkuyu kesinlikle bana verdi. Ama her iki karakterde yapılanları uygulayabilecek potansiyelde olmasına rağmen ben karakterlerin birbirine olan inancının perçinlenmesi için daha farklı bir olay örgüsü olmasını tercih ederdim.
Beklediğim hareketler mi evet farklı olabilir miydi evet. Yine de sevdim ben kitabı
Not: Kitap dark bir kitap. Hitap eden, dark türüne hakim olanların okuması kesinlikle daha iyi olur. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar