Son günlerde sağlık sorunları nedeniyle psikolojim hiç iyi değil. İlk başta şiddetli soğuk algınlığı ardından gelen sessiz kalp krizi geçirdim. Ama şu an çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum, biraz kafamı toparlamam, stresi azaltıp yönetmek için kendime biraz vakit ayırmam gerek. Şimdilik benden bu kadar,kendinize ve sağlığınıza iyi bakın.✌🏻
Alıntı
3.218 Gösterim
Allah hayırlı şifalar versin inşallah. Sağlık elden gidince hiçbir şeyin değeri kalmıyor, haklısınız. Yine de şükrü dilden, tedbiri elden bırakmamak gerek. Allah yardımcınız olsun...
Çok teşekkür ederim,amin inşallah 🙏🏻
Bu hastalık geri geliyor, bugün hastaneye gittim yine şimdi de viral enfeksiyon mudur nedir bir şeyler kapmışım. Bunun tedavisi falan da yok kendi kendine geçiyormuş, antibiyotik falan alınca hastalık bağışıklık kazanıyormuş. Yemin ederim kemiklerim bile ağrıyor, halsizim, ateşim var, öksürük, hapşırma,yataktan çıkamıyom 10 gündür. Bu aralar kalabalık yerlerde maske falan takın,koruyun kendinizi berbat bir hastalık.
Bu arada işini layığıyla yerine getiren doktorundan bütün hastene işçilerine verdikleri hizmet için çok minnet ve şükran borçluyum 🪷
Bu yorum görüntülenemiyor
Geçmiş olsun 🍀