Éric-Emmanuel Schmitt Online Söyleşisi
📚 Bu akşam edebiyat dünyasının en büyük isimlerinden biriyle aynı yayındayız. Milyonlarca okura ulaşan, eserleri onlarca dile çevrilen, çağımızın en çok satan ve en popüler yaşayan Fransız yazarlarından Éric-Emmanuel Schmitt birazdan Bi Dünya Kitap Grubu’nda bizlerle olacak. “Bayan Ming’in Hiç Olmayan On Çocuğu”, “Oscar ve Pembe Hanım”, “Mösyö İbrahim ve Kuran’ın Çiçekleri” gibi unutulmaz eserlerin yazarıyla edebiyat, hayat, insan ruhu ve hikâyelerin büyüsü üzerine unutulmaz bir geceye hazır olun. ✨ 🎥 YouTube canlı yayını 🕘 Saat 21.00 🌍 Çevirili özel söyleşi 👩🏽‍⚖️ Aysu Koçali
Fatma Cihan Akkartal
Fatma Cihan Akkartal
Eric Emmanuel Schmitt
Eric Emmanuel Schmitt
Bayan Ming'in Hiç Olmayan On Çocuğu
Bayan Ming'in Hiç Olmayan On Çocuğu
Bazen bir yazar yalnızca kitap yazmaz; insanların dünyaya bakışını değiştirir. Bu gece onlardan biriyle buluşuyoruz. Tüm kitapseverleri bu özel yayına bekliyoruz. 📖🔥
··1 alıntı·
9,7bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Heyecanla bekliyoruz ❤️
Beğenerek okuduğum bir kitap oldu eminim söyleşi de bir dünya kitap grubuyla her zaman ki gibi çok çok güzel olacak.💞
“Çam ve servinin yapraklarını diğer ağaçlardan sonra döktüğü ancak kış soğuğu bastırdığında fark edilir.” Alıntılamaya doyamadığım bu kitabı bu akşam konuşuyoruz, üstelik yazarıyla🤗
Son 1 saat 🥳
Son 1 saat😇😇😇
Harika bir söyleşi bizi bekliyor 💫
Sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰📚🙏🏻