Erkekleri yok et Allah'ım lütfen
2.618 Gösterim
Ablacım ben ne yaptım
Bu yorum görüntülenemiyor
Bacım sen düzenli olarak ne kullanıyorsun şu platform da sallamadığın bir şey var mı acaba birisinin sana bir hatası olur illa beddua edeceksen onun şahsına edersin neden kalkıp da bunu herkese bir cinsiyet üzerine ediyorsun paylaşımlarında kitapla alakalı bir şey bulabilene ne mutlu 💁🏻‍♀️
Hiçbir kadın görmedim ki; Şu erkekten şık olayım diye düşünen... Kadının düşmanı yine bir kadın maalesef,,,çekemezlik olayı, her iki tarafta olsa da,,,o tarafta ağır basıyor...Allah Bakara süresi 187.ayette der ki" Onlar sizin için bir elbise siz de onlar için bir elbise durumundasınız. Allah nefislerinize karşı koyamazsınız diye tövbenizi kabul etti ve sizi bağışladı. Eşlerinizle bir olun haramdan sakının,,kısaca böyle,,zincirin halkaları gibiyiz, Zeki Müren;Aynı bedende can gibiyiz,cana can katan aşk gibiyiz. Yanıp ta bitmez köz gibiyiz, biz ayrılamayız der,,saygılarımla selamlıyorum
ya naptım abi şimdi
Ulan, daha yeni uyandım salın bizi.😅
Karşılıksız beddua kabul olmaz ise döner dolaşır edeni bulurmuş. O yüzden yarın Allah'ın azabına uğrar da felç kalır yürüyemeyecek hâle gelir veya başına daha kötü bir şey gelir de ölmek için yalvaracak hâle gelirsen bu bedduanı hatırla. Ya da ikinci bir seçenek başına kötü şeylerin gelme ihtimali olan beddualar etmemek için Allah'ım bir daha bana zararı dokunmamış kimseye beddua etmeyeceğim, günahlarım ve hatalarım için Tevbe ediyorum. Lütfen bana azap etme diyerek Nasuh Tevbe etmek.