2026 155. kitabı
Okunma: 09 Mayıs 2026 18:50
Bir biyografi kitabıyla geldim bugun. Küçük bir çay ocağında , hayatı ordan ibaret sana bir çocuğun nasıl dünya devi oldugunu okudum . Büyük bir çaba, cesaret ve yenilmezlik hikayesi bu .. Yemek sektöründe bir ailenin üçüncü kuşak ferdi .Yemek dediysek çay ocağı ve tost yapıyorlar. Dedesi ve babasını kendine örnek alıyor .Ama o yetinmemiş ,okumuş ve eğitim hayatını tamamlamış. O sırada büyük de bir hata yapmış. Güvenmek. .Özellikle ticaret hayatinda kimseye güvenmemek lazım. Pes etmeden tekrar çalışıp didinerek dünya çapında tanınacak noktaya gelmiş .Düştüğünde kalkmayı bilmek ,düşmemekten daha önemli. Düştükten sonra ayağa kalktıysa ve bir daha aynı hatayı yapmazsan zaten kazandın demektir. Kitapta bu yaşadıklarını anlatıyor. Özelikle ailesine verdiği önemi belirtmesi ailenin ne kadar önem taşıdığını gözler önüne seriyor .Çocuklarının da büyüyüp işe katılım sağlaması ve eşinin hep arkasında olması en büyük avantajı olmuş. Özellikle kendi işini kurmak.isteyen gençler,girişimciler okumalı, örnek alınacak çok şey var.Bir yerlere gelmek kolay degil ama o seviyede kalmak eminim daha zor .. Kitapla kalın dostlar ... Hüseyin Bozdağ Yunus Arıkan
Hüseyin BozdağYunus Arıkan · Az Kitap · 20248 okunma