Güven… Ama Kontrol Et!

30 Mart 2024
Az Kitap

2026 154. kitabı
Herkese merhaba bugün Hüseyin Bozdağ'ın kendi yaşadıklarından yola çıkarak başarısını anlattığı otobiyografik bir kişisel gelişim kitabıyla geldim sizlere. Dipten zirveye çıkan zorlu yolculuğun kitaplaşarak okuyucuyla buluşması oldukça ilham verici. Hüseyin Bey'in hayat yolculuğu iki kitap halinde az yayınları tarafından bizlere sunulmuş. İlk kitap güven ama kontrol et Hüseyin Bey'in hayalleri yıkılmış bir vaziyetteyken bile asla vazgeçmediği başarı ile sonuçlanan keyifli bir okuma oldu benim için. Ben ikinci kitabı okumaya giderken kişisel gelişim okumayı ve başarmış insanlardan ilham almayı sevenler için bu kitabı da tavsiye ediyorum. Okumayı düşünenlere şimdiden keyifli okumalar diliyorum
Duygu ve Düşünce
2024 55. kitabı
Selam Az Kitap'tan çıkan
kaleminden
Hüseyin Bozdağ
adlı #otobiyografik türden kitaptan bahsetmek istiyorum. #kitapkonusu #kitapyorumum Üçüncü Kuşak Hüseyin Bozdağ ticaretle uğraşan bir aile. Dedesi ve babasına hayran olan Hüseyin bey onları kendine rol model alır. Eğitimi tamamlar ve tek amacı vardır başarılı olmak. "Güven...ama kontrol et ! Kontrol et, çünkü; güven kontrole mâni değildir. " Bunu acı bir tecrübe ile deneyimliyor maalesef ve iş dünyasında uğraşanları uyarıyor. Ve "asla vazgeçme" diye ekliyor. Anılar, dost düşünceleri, fotoğraflar ile desteklenmiş ciltli güzel bir kitap Gazeteci-yazar Yunus Arıkan tarafından hazırlanmıştır. Bir emeğin, sabrın ve dayanışmanın bitmek bilmeyen mücadelesi... Türü sevenler, iş hayatında mentor arayışı içinde olanlar bir bakın derim, tecrübelerinden yararlanabilirsiniz.
2024 143. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2024 19:16
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Hüseyin Bozdağ'ın tecrübelerini paylaştığı Güven Ama Kontrol Et adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitabımızın türü otobiyografi. Kitapta Hüseyin'in Bey'in küçüklükten başladığı babası Emin Bey ile olan iş hayatlarını Hüseyin'in Bey'in İlkokul, ortaokul lise, üniversite,askerlik zamanlarını,iş hayatında kat ettiği süreçlerini iş hayatındaki başarılarını,iş hayatındaki tecrübelerini ve evlilik hayatını okuyoruz bu kitabın içerisinde. Kitabın son sayfalarında ise Hüseyin Bey'e dair ailesi,arkadaşları olmak üzere birçok sevdiği kişilerin yazmış olduğu yazılar ve Hüseyin Bey'in iş yaşamında yapmış olduğu başarıların gazete haberleri yer alıyor. Çok severek okuduğum bir kitap oldu. Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
2024 76. kitabı
Merhaba Bugün sizlere Az Yayınlarından Hüseyin Bozdağ Güven… Ama Kontrol Et! Kitabıyla geldim.
2026 155. kitabı
Okunma: 09 Mayıs 2026 18:50
Bir biyografi kitabıyla geldim bugun. Küçük bir çay ocağında , hayatı ordan ibaret sana bir çocuğun nasıl dünya devi oldugunu okudum . Büyük bir çaba, cesaret ve yenilmezlik hikayesi bu .. Yemek sektöründe bir ailenin üçüncü kuşak ferdi .Yemek dediysek çay ocağı ve tost yapıyorlar. Dedesi ve babasını kendine örnek alıyor .Ama o yetinmemiş ,okumuş ve eğitim hayatını tamamlamış. O sırada büyük de bir hata yapmış. Güvenmek. .Özellikle ticaret hayatinda kimseye güvenmemek lazım. Pes etmeden tekrar çalışıp didinerek dünya çapında tanınacak noktaya gelmiş .Düştüğünde kalkmayı bilmek ,düşmemekten daha önemli. Düştükten sonra ayağa kalktıysa ve bir daha aynı hatayı yapmazsan zaten kazandın demektir. Kitapta bu yaşadıklarını anlatıyor. Özelikle ailesine verdiği önemi belirtmesi ailenin ne kadar önem taşıdığını gözler önüne seriyor .Çocuklarının da büyüyüp işe katılım sağlaması ve eşinin hep arkasında olması en büyük avantajı olmuş. Özellikle kendi işini kurmak.isteyen gençler,girişimciler okumalı, örnek alınacak çok şey var.Bir yerlere gelmek kolay degil ama o seviyede kalmak eminim daha zor .. Kitapla kalın dostlar ...
2024 57. kitabı
HÜSEYİN BOZDAĞ - BİR EMEĞİN, SABRIN VR DAYANIŞMANIN BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN MÜCADELECİSİ
2024 Okuma Raporları
2024 113. kitabı
1966 Sivas - Gürün doğumlu , evli ve üç çocuk babası olan #işinsanı Hüseyin Bozdağ'ın yaşamını ve tecrübelerini paylaştığı #güvenamakontrolet #okudumbitti Girişimci , azimli , asla pes etmeyen bir babanın oğlu olarak büyümüş Hüseyin Bozdağ. Dibe vurup ellerindekileri kaybetseler de, bir dal kopsa başka bir şaka tutunarak , çalışarak ve girişimci kafası ile işlerini büyüterek örnek olmuş bir baba Emin Bozdağ . Köyden İstanbul 'a, üniversite hayatı ve çalışma hayatı derken bugünkü duruma gelmesi kolay olmamıştır Hüseyin Bozdağ'ın. Sabır ve azimle çalışmış , emeklerinin karşılığını da almıştır. Bu azimli hayat öyküsü ile heybemizi birçok ders ile dolduracağımız kesin. Samimi bir anlatım ile adeta kurgu okuyormuş gibi okudum kitabı. Sıkıcı bir #biyografi değil kitap. Eminim ilk aklınıza gelen bu olmuştur. Aksine okurken bir dönemin tarihine ortak oluyor ve bir ailenin iyi kötü anılarına misafirlik ediyoruz. Ben bu misafirlikten memnun bir şekilde ayrılıyorum.