Çark Mayısta okuyacağım 3 kitaba karar veriyor
En sonda Marslı çıkmasını bekliyordum ;) Hangi kitabı okusam karar veremeyince ben de çark çevireyim dedim. Bu fikir hoşuma gitti :) Peter Pan Denizin Altına Düşen Kız Maymunlar Gezegeni İlk ikisi sürekli beklettiğim, zaman bulamadığım kitaplardı çark da oku artık diyor O kadar yeni aldığım kitapları eklemiştim
Hayruş ✮⋆˙
Elimdekiler bitince bunları veee Yılan ve Güvercin, Kırık Bir Kalp, Ada serilerinin devamını okumalıyım
Çok iyi ve eğleceli bir fikirmiş bu. Peter Pan'ı ben de merak ediyorum. Ayrıca Denizin Altına Düşen Kız'ın yazarı Axie Oh (Yüzen Dünya'nın yazarı ile aynı), bu yüzden daha çok ilgimi çekiyor ve güzel olacağına emin gibiyim.
Eveett Bakalım ikisini de merak ediyorumm 😍
İyi okumalar şimdidenn! 🦭💗 Bu çark çevirme olayı çok faydalı oluyor kesinlikle, iyi ki yapmışsınn`` Denizin Altına Düşen kız ve Peter Pan'i okumuştum ben. Peter hakkında çok bir şey diyemem hatırlayamadığımdan ama Denizin Altına Düşen Kız kitabı gerçekten güzeldi. SADECE BAŞLARI ÇOK SIKICI. 170. Sayfaya kadar falan sıkılmıştım ben bayaa. Fantastik kitapların evren kurma olayına veriyorum tabii bunu. Sonrasında güzelleşiyor tabii. Ama bunu bir kenara bıraksak bile biraz durgun yapısı gereği. Beklentini çok yüksek tutmamanı öneririm maksimum düzeyde keyif alabilmek için 🫶
Hayruş ✮⋆˙
Çoook teşekkür ederim Bunu söylemen iyi oldu kitabı akıcı ilerleyecek diye hayal ediyordum 😅 beklentimi ona göre ayarlayayım 🩷
Şimdiden keyifli okumalar canım 🥹❤️‍🩹 Ben şu aralar hiç kitap okuyamıyorum 😭...
Hayruş ✮⋆˙
Teşekkür ederim 🥹 ayy bende birkaç gündür istediğim gibi okuyamadım 😭 inşallah istediğimiz gibi okuyabiliriz