Erkekler her zaman bir kadının ilk aşkı olmak ister. Bu onların manasız gururu. Biz kadınlar bu konularda çok daha incelikli içgüdülere sahibiz. Bizim istediğimiz bir adamın son ilişkisi olmaktır.
Sayfa 32·Kitabı okudu
Alıntı
3 +1'leme
2.891 Gösterim
Hiç öyle takıntılarımız yoktur herkes herkesin ilki olmak zorunda değil, İlk ya da son olmak çok mühim bir mesele olmamakla beraber bence her iki cinsin de ortak fikri çok sevilmek arzusu.
İklima
Sizin yok belki ama olan da var demekki😀 son dediğiniz güzel çok sevilmek arzusu kadın erkek her iki tarafında arzusu ama kimine kısmet oluyor kimine olmuyor tabi
Böyle düşünüyor olsalar da ister istemez öncesinde hayatına girenleri diğer kadınları da düşünmeden edemiyorlar ama o son ilişkisi olmak istediği adamın ve bazen öyle boyuta getiriyorlar ki adamın son ilişkisi olmak isterken ilişkinin sonunu kendileri getiriyorlar.
İklima
Evet böyle ihtimaller de var tabi bu da özgüven eksikliğinin sonucu. Özgüvenli kadın öncesiyle ilgilenmez. Sonrasında da noktayı kendisi koyar
schopenhauer un bu konuda da bi yorumu var ama neyse
İklima
Ali Civan bu shopenhaure un yorumu mu yoksa siz yorumunuzu da eklemiş olabilir misiniz