2026 165. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2026 19:22
Gülşen Haşimoğlu "Hakikatin sahibini inkar eden ,hakkını aramasın !" Seneler önce bir dizi vardı ,Evdeki Yabancı ..Çok severdim o diziyi. Bu kitabı okurken o geldi aklıma.. Berna ,zengin bir ailenin kızı. Hindoloji okuyor .Annesi ve babası yok .Çünkü babası annesini öldürmüş o küçükken...,diye biliyor ..Onu babaannesi ve halası büyütmüş. Ama hala da hala haaaa.. Ne markalar ,ne hediyeler ..Allah Allahh .Biz görmedik halamızdan hiç böyle şeyler.. Halası çok zengin .Babaannesine karşı içinde hep anlayamadığı bir duygu var.Laf aramızda ben de gıcık oldum bu babaanneye.Her şeyi günaha, ayıba bağlayan tiplerden (kendi her boku yemiştir). Yaz stajı için İstanbul da bir şirketle anlaşıyor. Ve halasının lüks bir residence taki evinde kalacak. Halası o evi bir de yabancı bir kadına kiralamış. O da 3 aylığına Istanbulda olacakmış. Ama bilmediği bir şey var halasının. Kiracı kadın degil . Felix Harold ,İrlanda kraliyet ailesinden ve İrlanda Merkez Bankası Başkanı bir genç.Üç ay Istanbul da kalması gerekiyor ve sekreteri bu evi kiralıyor . Berna onu görünce neye uğradığını şaşırıyor.Çünkü karşısındaki adam bir Yunan heykeli gibi taş Ama Halası son derece mutaasıp .Bunu duyarsa onu geri Ankaraya yollayacağını biliyor. O yüzden Felix le bir anlaşma yapıyor. Felix kendini kimseye göstermeden girip çıkacak eve .Berna da onun her istediğini yapacak ..Ama işler böyle gitmiyor. Berna nın alt komşusu Bedir Aslan Akgün bir cemaat lideri ve Berna nın çocukluk arkadaşı. O farkediyor Felix in o evde yaşadığını ve işler karışıyor..Bedir de Bedir hani..Hem yakışıklı, hem heybetli ..Bedir ın Aslanı ..Bu adam Felix in hayatını nasıl değiştirecek? Aidiyet duygusu harika işlenmiş kitapta. Bir eve ait hissedememek, bir dine yabancılaşmak..Berna nın ailesinde acayip bir baskı var .Bıkmış artık haklı olarak.Ayrıca geçmişinde anlamlandıramadıgı bazı olaylar var. Bir hesaplaşma içinde sürekli.. Bakalım Felixle neler olacak? Tabiki söylemeyeceğim bunu .. Kalın ama akan bir kitap ..Duygusal yogunlugu yüksek, smut sahneler de var .O konuda uyarayım..Ben seviyorum yazarların tarzını.. Kitapla kalın dostlar.... Kayıp Kiracı Şehnaz Haşimoğlu
İnsana Dair
Kayıp KiracıŞehnaz Haşimoğlu · Lapis Yayıncılık · 2025146 okunma