2018 10. kitabı
Okunma: 11 Haziran 2018 23:20
Bir kehanetle bambaşka hayata sürüklenen Kafka Tamura’nın tek solukta okunulacak yaşamı..henüz 15 yaşındayken dünyanın en sert delikanlısı olan ve kendi ayakları üzerinde durmayı başaran Kafka, her durumda akılsız olduğunu söyleyen Nakata, kütüphane sorumlusu Oşima, Saeki Hanım ve diğer kahramanların eşsiz hikayesinin anlatıldığı kitap aynı anda birden çok duyguyu yaşamanızı sağlayacak. Hüznü, şaşkınlığı, mutluluğu ....bu kitapta yaşayacaksınız..kitap bittiğinde “keşke daha uzun olsaydı, keşke hiç bitmeseydi!” diyeceksiniz ve etkisinden çıkamayacaksınız. Kesinlikle okunması gereken bir kitap. Keyifli okumalar!
Sahilde KafkaHaruki Murakami · Doğan Kitap · 202012,1bin okunma
2018... O zamanlar üniversite 1'i yeni bitirmiş, birbiri ile pek de alakası olmayan iki kişiydik. Bana en sevdiğim kitabı sorduğunu ve sana verdiğim cevabı çok net hatırlıyorum. Bana Sahilde Kafka'yı attığın zaman yaşadığım şaşkınlığı da. O zamandan bu zamana çok şey yaşadık, büyüdük, bir sürü kitap okuduk, yeni yeni karakterlerle tanıştık, hayatımızda iyi ya da kötü pek çok gelişme oldu ve şanslıyız ki 2018'den beri birbirimizin hayatına şahit olduk. Umuyorum ki bundan sonrasında da ahirette de iki dost oluruz. Hep birbirimizle ve kitaplarla kalmamızı temenni ediyorum 🌿
Feyza Yandırmaz
En kalbimden bir âmin diyorum öyleyse🌸 tavsiyenle okuduğum her kitabın yeri ayrıdır bende, ama Sahilde Kafka çok başka.. belki de yalnızca bir kitap olmaktan yahut kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktan ziyade güzel bir dostluğun başlangıcı olduğu içindir🥰😌 Güzel kitaplarla güzel bir hayat yaşayalım, birlikte..🌿