Puan vermedi·100 syf.····Okunma: 18 Mayıs 2026 14:13 İnsan mutluluğu hep maddi hazlarda arıyor uzun zamandır kısa ve geçici mutluluğun ardındaki karanlığı görmeden.
Zamanın hızı insanı aceleci, umutsuz, özünden uzak anlamını yitirmiş hayata doğru yönlendirirken asıl cevherin özünde olduğunu fark edemiyor.
Ruhun mutsuz halleri yaşamdan zevk almaya da engel oluyor.
37 sorunun cevaplarını kısa ve en etkileyici şekilde veren yazar Farah diye seslendiği ruhuna cevap sonlarında bir cümle ile yol gösteriyor.
Farah okurken senin ruhun oluyor çünkü kendi sorularında var kitap ssyfalarında.
İnancın gücünü, Allah'ın kolay kıldığını insanın nefsiyle nasıl zorlaştırdığını, iç huzurun önemini, akıl ve kalp ikilemini ve daha birçok sorunun cevabını bulabileceğimiz kısa ve etkileyici bir kitap.
Yazardan okuduğum ikinci kitap ve huzur veren kalbe dokunan satırları ile içsel bir yüzleşme sunuyor okurken.
Manevi yönü, anlam arayışına verdiği cevapları ile türü sevenlere tavsiye ederim
Gülerken kalbin çarpsın Farah! O kadar anlam dolu gül ki; sana bakanlar Seni tanımadan seni bilmeden, o halinle seni yaşayabilsinler.
Bak Farah!
Ne için mücadele edersem bil ki en çok da o senin imtihanın olur.
Hayat üzerine gelirse Farah!
Yaşamak için kaygılanma, zor imtihanlar kolay hayatın demirden anahtarıdır.
Her zaman ve her yerde bunu yap Farah!
Allah için sev,
Allah için yaşa,