Şifa niyetine ileti
Arkadaşlar, burada çoğu zaman kitaplardan, cümlelerden, karakterlerden konuşuyoruz. Ama bugün satırların dışından bir şey istemek istiyorum.🥹 Çok sevdiğim arkadaşım, kardeşim
ᥫ᭡ ÇaLıKuŞu ᥫ᭡ ︎︎
ᥫ᭡ ÇaLıKuŞu ᥫ᭡ ︎︎
(Sema'm) şu an ağır bir hastalıkla mücadele ediyor. İnanın insan bazen elinden hiçbir şey gelmeyince iyi dileklere, güzel dualara sığınıyor, benim şu an yaptığım gibi.. Ben de bugün onun için sizden küçük bir dua, güzel bir temenni rica ediyorum.🙏😢 İnsaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur, yeniden hayatın içine karışır. Şimdiden iyi dileklerini, dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim..
6,1bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sevdiklerine bağışlasın güzel arkadaşımızı 🌸🤲
Çok çok geçmiş olsunnn hocam 🤲🏻Dilerimm Allah şifasını verir tez zamanda sağlığına kavuşur 🫶🏻✨🙏🏻
Amin, amin, amin canım hocam 🙏 Rabbim razı olsun senden 🌷
1 yanıtı göster
Rabbim Şafii ismini hürmetine şifasını versin
Amin, Allah razı olsun hocam. Amin.
Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin 🤲🏻🌹 Hepimiz hastalıklarla mücadele ediyoruz, çok zor gerçekten.. Allah yardımcısı olsun..🤲🏻🌹✨
Amin amin amin, Allah ebeden daimen razı olsun hatice hocam. Günlük hayatımıza devam ediyoruz, ama çeken için ne kadar acı verici, empati kurunca icimin yandığını daha da hissediyorum :( Yıllardır çekiyor, artık bitsin istiyoruz :(
LeyLi ᥫ᭡.ִ
LeyLi ᥫ᭡.ִ
ve
єѕяα ོ
єѕяα ོ
kiymetlilerim ve iyi dilekte duada bulunan tüm dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🤲🏻 hepimizin hayatında kendimize göre eşsiz acılar var Rabbim onlardan başarı sağlık sıhhat ile kurtulmayı nasip etsin 💐 hiç bir zaman pes etmedim etmeyi de düşünmüyorum daha görecek çok güzel günlerimiz var en bı sevdiklerimle sizleri çok ama çok seviyorum iyi ki varsınız en kısa zamanda görüşmek üzere 👋🏻
Şifa dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim ebeden daimen razı olsun.
Gülyüzlüm, canım Sema'mmmm ... içimden sadece deli gibi haykırmak geliyor....... Dualarımız seninle