Aşk tapınmak değil kendini aşmaktır...
2026 223. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2026 21:39
Sevgili Aslı Özgür'ün kalemi ile tanıştığım eseri Kül isimli şiir kitabı oldu.. Çok çok çok uzun yıllardır şiir kitabı okumamıştım ta ki Kül' e kadar... Bazı şiirler öyle derinime işledi, öyle yüreğime dokundu ki, bir insanın başka bir insanım yüreğine birkaç satırla nasıl dokunabildiğini gördüm. Yüreğinin güzelliğini ve manevi gücünü satırlara o kadar güzel yansıtmış ki yazar, kendisine bir kez daha hayranlık duydum. Buradan kendisine hem beni kalemi ile tanıştırdığı hem çok güzel, anlamlı, içten sözcükleri ile bunları bana ulaştırdığı için yürekten teşekkür ediyorum. Aslı Özgür Okumak isteyen herkese tavsiye ederken, incelemeyi yine Kül'den bir şiirle bitirmek istiyorum. Herkese huzurlu vakitler dilerim "Olduğundan farklı görünmek boşuna, Eşitiz sonuçta tüm değerlerimizin toplamına. Terazidekiler sana ait eksiğiyle, fazlasıyla. Derler ya kiminin hayatında vefa, Kiminin hayatında bela insan. Ve insandır yine insanla sınanan....
KülAslı Özgür · Zet Yayınları · 202536 okunma
1 +1'leme
Sevgili Özlem Koyun Hanım öncelikle kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlık diyorum. Oldukça nitelikli ve okuma yelpazesi geniş bir okuyucu olarak Kül ile uzak kaldığınız şiirlerin dünyasına yaklaşmanız beni fevkalade onurlandırdı.Tabi beraberinde kendinizi de Kül'e duygularınızla takdirinizle katmış oldunuz. Nice kitaplarda ve nice şiirlerde hep buluşmak, kavuşmak ümidiyle
Özlem Koyun
Görüş ve düşünceleriniz de beni hem mutlu etti, hem çok onurlandırdı çok teşekkür ederim. Okurken Kül'ün içinde ben olduğu , kendimi bulduğum, gördüğüm, tarttığım o kadar çok satır vardı ki... Daha nice güzel, yüreğe dokunan şiirlerinizde buluşmak ümidiyle. Tekrar yüreğinize sağlık 💐
Ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş kitaptan alıntıya da kalbimi bıraktım 🌸
Özlem Koyun
Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok mutlu oldum 🥰💐
💯👈👌❣️
🙏🙏🥰❤️
Emeğine sağlık keyifli okumalar 🌿 Allah kulu kula yük eylemesin 🍃
Amiin şefim 🤲🌿 Çok teşekkür ederim 🙏🌿
Elinize sağlık çok güzel yazmışsınız. 🌺
Ben teşekkür ederim 💐 beğenmenize sevindim 🥰❤️