son iki gündür uygulamanın akış kısmında takip etmediğim, gönderilerini beğenmediğim, gönderilerine yorum yazmadığım yani kendileri ile etkileşime geçmediğim bir iki uygulama kullanıcısının alıntı ve iletilerini görüyorum sürekli.. bu kişilerin gönderilerine önce 'ilgilenmiyorum'u devamında 'abc okurunu gösterme' işlemlerini yapmama rağmen aynı kullanıcıların alıntı ve iletileri sürekli akışa düşmeye devam ediyor.. ek olarak akış seçeneklerinde 'sadece kitaplar'ı seçmeme rağmen akışta sürekli dini iletiler de yer alıyor.. oysa ben 'akış içerik tercihleri'nde 'sosyal etkileşim', 'kişisel paylaşımlar', 'duygusal içerikler' kategorilerindeki bu başlıklar özelinde paylaşılan gönderileri olabildiğince az görmek için tercihlerde yer alan 'daha az' seçeneğini kaydetmiştim.. uygulamaya kayıt olduğum ilk zamanlarda özellikle akışa girme isteği duyuyordum, sonrasında yavaş yavaş bu isteğim azaldı.. sanırım bu yukarıda yazdıklarımdan sonra akışa girme isteğim yok olacak..
·1 alıntı·
Ben pek akışta dolaşmıyorum hatta hiç girmiyorum sanırım 😅😅 ara sıra belki belki bazı bazı... ama sanırım dediğiniz olay parayla reklam verip görünür olmaya çalışan okurlar... gösterme diye işaretlense bile para konuşuyor 😅😅
Grekov Kafkayevski
ben de öyle düşünüyorum da, ne gerek var burada sürekli gönderilerini reklam vererek öne çıkarmanın.. manyak manyak işler.. (=