Eve getirilen nimetlerin çoğu erkeğin çabaları sayesinde elde edilir, ama çoğunun tüketimi kadınların denetimi altındadır. İki taraf da kendine düşen görevi iyi yaparsa evin refahı artar, kötü yaparsa azalır.
Sayfa 18 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu
♛hakan♞kutlu♛ Erkeğin 2 kuruş kazanmak için sabahtan akşama kadar anası ağlıyor.(parayı evine eşine değil dışarıya yedirenleri allah bildiği gibi yapsın) Kadınların azımsanmayacak kadar bir kesimi de ben senin hizmetçin miyim diyerek; sabahtan akşama kadar, çamura bulanan domuz gibi, malak gibi tam bir sığır gibi yatıyor :D olurda boşanma durumunda da erkek nafakaya çarpılıyor, evlilik içinde boynuzlanıp başkasının piçine babalık riski de ihtimaller dahilinde. Erkekler için şu devir de evlenmek çok ciddi bir kumardır.. :)
Senin süttün ağzın epey yanmış Hocam ama tüm erkekler aynı olmadığı gibi kadınlar da aynı değil. Tüm iyi dualarım seninle inşallah karşına güzel insanlar çıkar hatta cennette bile en güzel Huriler senin olsun 😅 bu arada müjdemi isterim, cennetteki Hurilerin gözü sadece ve sadece erkeğinde oluyor. 😅