Yaşanır mı hocam
7 +1'leme
17,2bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Kitapsu😂🧿🧿
Ya bu çok kötü bir espriydi. 🫣
8 yanıtı göster
Uygulamayı indirenlerin sayısı yaklasık 1,6 milyon desek; Bunun %10 u birden fazla hesap açmış olsun %50 si aktif kullanmayan ya da çok nadir platforma uğrasın. %2 si dolandırıcı olsun %5 i erkek görünümlü kadın, kadın görünümlü erkek olsun %25'inin ilişkisi olsun bunlarında %50 si başkalarına bakmayan insanlardan olsun %1 i reklamcı,bot,yazar vs olsun... Yaklaşık 581.000 kullanıcı kalır eşleşebilecek.. Kullanıcıların %60 ı kadın %40 ı erkek olsun. Bu durumda basit bir olasılık hesabıyla şunu görürüz; 1 kadın aradığı erkeği burada bulma ihtimali= 1/232.320 yani %0,00043'tür. 1 erkek aradığı kadını burada bulma ihtimali= 1/348.480 yani %0,00029'dur. ..................... Eğer aradığınız 1 kişiyse işiniz zor :)) Not: Aynen.
Önceki 5 yanıtı göster
Hiç üşenmedin mi hesap yaparken sşsmsşamsşsöşz
9 yanıtı göster
Bazı insanlar hâlâ bir insanın karşısına nerede, ne zaman ve hangi vesileyle çıkacağını kestirebileceğini sanıyor.. Oysa hayat, çoğu zaman en güzel sürprizlerini hiç umulmadık yerlerde saklıyor insana.. Bir kitap cümlesinin arasında, aynı satırın altını çizen iki yabancının kalbinde yahut aynı fikrin peşine düşmüş iki insanın yolunda.. Bugün burada tanışıp yıllar sonra çocuklarıyla birlikte fotoğraf paylaşan böyle güzel insanları görmek açıkçası beni hem şaşırttı hem de mutlu etti.. Çünkü bu platformu uzun zamandır diğer sosyal ağlardan ayıran temel şeyin tam da bu olduğunu düşünüyorum: Burada insanlar yalnızca görünmek için değil; okumak, düşünmek, araştırmak, anlamak ve anlaşılmak için bulunuyor.. Hâliyle kurulan bağlar da çoğu zaman daha sahici, daha derin ve daha insanî oluyor.. Fotoğrafın altında “Ben burayı sadece kitap uygulaması sanıyordum” diyenler de olmuş, işi şakaya vurup “Ben de buradan çok manita yaptım” tarzı yorumlar yapanlar da… Fakat ben meseleye biraz daha farklı bakıyorum.. Halis niyetli insanların birbirine denk gelmesi hâlâ mümkünse, buna vesile olan her ortam kıymetlidir.. Çünkü insanın kaderine hangi kapının vesile olacağını kimse bilemez.. Velhasıl; dört yıl önce burada başlayan bir tanışıklığın bugün bir aileye dönüşmüş olması gerçekten çok güzel.. Rabbim muhabbetlerini daim, evlatlarını bahtı açık eylesin.. Böyle şeyleri görmek, insanın içindeki iyiye dair umudu da diri tutuyor..
Önceki 3 yanıtı göster
Çok güzel bir bakış açısıyla özetlemişsiniz
1 yanıtı göster
Gece gece sevindiğim bir haber oldu. Rabbim nazarlardan korusun. :)
Evlilik uygulaması derken varmış bir bildikleri :)
Ay Maşallah Maşallah gerçek mi bu , biz niye denk gelmiyoruz d. :(