#sonnefesekadar aşk, tutku, ihtiras, yanlış anlaşılma, hırs, intikam, inat ve umudun, vazgeçmemenin romanı. Eseri okurken birbirine tutkuyla bağlı iki gencin sevdası 472 sayfada sıkmadan akıyor. Hele yakışıklı zengin genç oğlumuzun peşinde belalıları varsa ve bu kişiler sevdiceğinin peşine düşmüşlerse. Mısra kızımız maşallah her beladan kurtulmayı başarıyor ama bela bu sonu var mı her zaman dört ayak üstüne mi düşecek derken bakmışım kitabın sonuna gelmişim. İkisinin çekişmeli aşkı yer yer yüzümde tebessüm oluşturdu. Ama Cesur'un sevdasından vazgeçmemesi yüreğimi ponçik yaptı yanlış anlaşılmalarını bir nebze affettim keratanın. Keyif veren, sıkmadan okunan bir eser oldu tavsiye ederim. Ayrıca yan karakterleri de sevdim hatta onlara daha çok rastlamak istedim satırlarda özellikle baba karakteri bir de yenge.
~
"Hayat bazen şımarıkça şaşırtıcıdır. Saatlerdir nefesinizi kilitleyen boğazınızdaki düğüm, ummadığınız bir anda çözülüverir. Bir anda kendinizi, acımasızca kızdığınız beyaz önlüklü deli bir adamın kollarında buluverirsiniz."
~
"Nasıl bu kadar aşık olabildim sana? Gördüğüm ilk anda oldu, biliyorum. İyi şeyler zaman alır derler ama muhteşem şeyler aniden olurmuş. Biz ikinci grubuz sevgilim."
Her Ay Okuyanlar Kulübü
@ilknur_yaylimates