1000Kitap'a yüksek lisans ve doktora tezlerinin eklenmesi konusunda destek olmak isterseniz, destek@1000kitap.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki örnek metni kopyalayıp doğrudan iletebilirsiniz: Sayın 1000Kitap Yönetimi, Platformda YÖK Ulusal Tez Merkezi sistemindeki yüksek lisans ve doktora tezlerinin de kitaplar gibi eklenebilmesini ve etkileşime açılmasını görmeyi çok isteriz. Bu geliştirme önerisini topluluk olarak destekliyoruz. İyi çalışmalar dilerim.

Poyraz

@Diagrotes_Kantaire
YÖK Tez Merkezi ve 1000Kitap Entegrasyonu Hakkında
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Ulusal Tez Merkezi sisteminde yer alan yüksek lisans ve doktora tezlerinin 1000Kitap platformunda tıpkı kitaplar gibi eklenebilmesi ve etkileşime açılması için destek@1000kitap.com e-posta adresine mail attım. "Bu konuyu mutlaka gündemimize alacağız" şeklinde çok olumlu bir geri dönüş sağladılar. 1000Kitap'ta yüksek lisans ve doktora tezlerinin eklenmesini destekliyorsanız yorumlarda 1000Kitap ve 1000Kitap Destek hesaplarını etiketleyerek ve bu iletiyi tekrar paylaşarak bu konudaki topluluk desteğini yöneticilere gösterebilirsiniz. Bu konuda destek veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
15 saniye falan sürdü. İletiyi görenlere duyurulur!
Poyraz
Varsayalımismail • İTC Neredeyse bir ay oldu. Çevremde bu yazılım işleriyle uğraşan bir arkadaşa sordum. İsteseler 1 hafta 10 günde yapabilirlerdi demişti. Yani söz konusu 1000K olunca 3-6 ay sürer galiba. Aşağısını öpüp başımıza koyarız.