Maral AtmacaÖtanazi OkuluÖtanazi Okulu 2Ötanazi Okulu 3Ötanazi Okulu 4
Ötanazi Okulu serisinin iyisiyle de kötüsüyle de veda etme vakti geldi.
Ötanazi okulu daha ilk kitaptan itibaren içimin kıpır kıpır olmasını sağlayan heyecanlandıran ve kitapların elimden düşürmediğim bir seriydi.
Son kitapta her şey gün yüzüne çıkıyor. İlk defa bir seriye topluyorum atacağım :) İnşallah size de yardımcı olmuş olurum.
Ötanazi de hainler, suikastçılar, sırlar, dostlar, korku, acı, kimsesizlik, sevgi, imkansızlık, aşk gibi konular işlenmiş bir seri.
Yeşi için zor olan hayat Ötanazi'de daha da zorlanıyor. Bir serum düşünün, sizi değişime sürüklüyor! Peki ya, sevdiğiniz biri bu serumun etkisinde kalmasını ister mısınız? Ben şahsen istemezdim, Yeşil'de istemezdi. Bunlarda demek oluyor ki işler daha da kızışıp karışacak.
Acımasız, kontrolsüz ve vahşi duygularla hareket eden bir düşman ordusu...
Böyle bir tehlikeyle başbaşa kalan Yeşil ve arkadaşları için zaman oldukça az ve tükenmiştir. Bakalım bu durumda Yeşil dayanabilecek miydi?
Kendi tarihinin en karanlık ve en tehlikeli savaşında Ötanazi'de neler olacaktı? Mahkumlar yıllardır böyle olan bu acımazsızlığa karşı durup kendi içlerindeki hainlerle de mücadele edip devasa bir yıkıma davetiye hazırlıyorlardı.
Zaman gittikçe azaldı, her saniye önemli...
Yeşil ve Drew'nin ilişkisi son ana kadar gizli kalmıştı. Bu ilişkide yapılan fedakarlıklar, sırlar, aralarındaki çekim ve uyum o kadar güzeldi ki!
Marcus ve Emery kitapta ikinci favori çiftim! Marcus'un egosu beni çok güldürdü açıkcası.
Vanessa'ya değinmek istiyorum, kimse belki kabul etmeyecek ama Vanessa iyiliklerini düşündü bence. Ve Chole, sende iyi bir ablaydın.
* 9/10 *
+18 var!