, bir kitap okudu
2026 11. kitabı
Rick Riordan
8.8/10 · 6,1bin okunma
sena
Kivircigi okumak da iyi hissettirdi önceki kitapta mahrum kalmıştık biraz Nicoyu da sevdim Bianca biraz bencil ama kotu biri degil gibi bir anda karakter yüklemesi yaptılar üstüme sok oldum JSNWKWNNW girişi cok iyiydi
sena
Pdften okumak hiç bana göre degilmis ya aglicam
Seriyi yalayıp yıtuyorsun 🤭 hızlı ilerliyorsun
sena
Hayruş ✮⋆˙ son birkaç gündür kendime karşı şöyleyim yani bende soklardayim jsnwjqmwkq
sena
Bitirdim ve Vay Canına. Son sayfalar roller coasterda gibi hissettirdi sakasiz bu kitap bu seriyi bambaşka bir noktaya taşıdı bence puan verme işini bir süre dusunmem lazim o zamana kadar alintilari atacağım ve sağlam bir inceleme yazacagim sözünü de vermek isterim şimdiden🤍🔱
sena
Rachel Elizabeth geldiii baya duymuştum hakkında bisiler ama tam olarak neyin nesi olduğu hakkında fikrim yok yine de ilk izlenimime göre ben bu kızı sevicem gibi
sena
Thalia tamam seni sevdim de azıcık anlayışlı mi olsan Percy senin kötülüğünü istemiyor ki sadece merak ediyor bir halt anlatmiyorsunuz çocuğa da haklı olarak soru soruyor o da napsin
sena
Midemi bulandiriyorsun Luke.. Annabeth'e çektirdiğin onca acıdan sonra birde merhamet mı ettin gözlerim doldu gerçekten ne kadar iyi birisin sen ya (!)