⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆ İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum günlüğüજ⁀➴
1.411 Gösterim
Kesinlikle BBC çok iyi ve ayrı olarak bana çok yarayan İngiliz infulencerlarin vloglarini izlemek çok işe yarıyor istersen bir kaç kişi soylerim
Teşekkür ederim, bir kaç kişi söylersen de çok iyi olur
2 yanıtı göster
öğretici kanallar bilmiyorum ama en sevdiğim ingiliz youtuber jack edwards!! onun kanalına göz atabilirsin🫶🏻
Teşekkür ederimm, hemen bakıyorum 💖🤍
Kanal değil ama bir tavsiye: Kelimeler bir dilin temelidir. Önce gramere yoğunlaşmak yerine kelime öğrenmeye bak; kelime olmadan gramer bir hiçtir çünkü. İngilizce filmler, şarkılar ve basit düzey kitaplar sana yardımcı olacaktır. İlerlediğin zaman İngiliz edebiyatına gir derim. Umarım hedefine ulaşırsın. 💖
Teşekkür ederimm 🤍
English with Lucy 💓 Videolar ingilizce amaanlaşılabilir konuşuyor hoca İngiliz severek izliyordum
Teşekkür ederimm 🤍 💖
1 yanıtı göster
askim öğretici kanal arıyorsan zeynep aydın var, günlük ingilizceni geliştirebilirsin ayrıca learn english with tv series kanalının içerikleri bence çok güzel dizilerle/filmlerle ingilizce öğretiyor. ana dili ingilizce olan kanallar için carokowanzenglish önerebilirim günlük ve eğlenceli şekilde ingilizce öğretiyor. birdee türk olarak konuşma kulübü var. çok rastgele önerdim ama umarım işine yarar💗 (ek tavsiye: ben ingilizcemi çoğunlukla pinterest sayesinde geliştirdim, ingilizce whisperlara bakabilirsin^^)
Çok teşekkür ederimm 🤍 not aldım hepsini 💖
1 yanıtı göster