2026 21. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2026 00:00
Öncelikle daha önce mater serisini okuyup beğenen biri olarak Serkan Karaismailoğlunun akıcı ve gizemli dilini, yazımını seviyorum. Fakat bu kişisel gelişime giren kitabını okurken bazı bölümlerde biraz fazla aykırı(saçma) buldum. Verdiği bilgiler ve içerikleri yine beğendim. Beğenmediğim kısma gelirsek özellikle bir bölümden bahsetmeden duramayacağım. Bebekli bir ailede kadının sakinleştirici, erkeğin ise bebeği heyecanlandırdığını açıklıyorken geceleri bebek uyandığında erkeğin sakinleştirmesi zor olur diye hep kadın yapsın herkes görevini yerine getirsin demiş lakin bu ve bu tarz bazı bölümler çok itici geldi dünyada herşey görevine göre yapılmıyorken işine geldiğinde öyle yapılıyormuş gibi… Dediğim gibi bazı yerleri dışında kısmi olarak beğendim. Sayın Serkan Karaismailoğlu seni severdim ta ki kaleminden kişisel gelişim okuyana kadar. Nörobilim roman konusunda çok sevdiğim ama kişisel gelişimde aynı şeyi söyleyemediğim birisin artık. Bu arada mater serisi sonrasında çoğu kitabını almış biri olarak kitaplığımda olan diğer kitaplarını da okuyup incelemelerime devam edeceğim.
Kadın Beyni Erkek BeyniSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 201912,3bin okunma