Siz ne düşünüyorsunuz?
Paylaştığımız gönderiler, yazdığımız yazılar başka hesaplar tarafından alıntılanırken bize sorulması gerekmez mi? Hadi yazılan edebi cevaplar neyse de adam gönderimizi alıntılıyor hakaret edebiliyor, hedef gösterebiliyor. Bana yapılan çoğu hakaret içerikli yorumu sildiğimde yorumu yapan kullanıcı gönderimi alıntılayarak hem hakaretini sürdürüyor hem de başkalarının hakaret etmesine yol açıyor. Lütfen bu meseleye bir el atın! 1000Kitap Destek
2 +1'leme
4.861 Gösterim
Eskiden meyve veren ağaç taşlanırdı, şimdi ağaca sülükler yapışmış 😏
Maalesef 😃
Ahh ah, millet değil alıntımı, kendi fotoğrafımı alıntılayıp utanmadan hadsizce düşüncesini yazıp sayfasında paylaşıyor… briinin başını ezince diğerlerine de örnek oldu galiba😂 şu sıralar maşallah stabil. Belki de başını ezdiğim kişi hepsini yapıyordu ha, bak o adli sürece girince yapacak kimse kalmadı 🙈😄 Bunun adı hadsizlik, düşünce özgürlüğü değil. Ulan embesil bir fikrin varsa aç kendi postunu yaz! Ne benim gönderimi alıp kendine vitrin yapıyosun. Ayhh bana soldan soldan geldiler yine 🙈🤭😄
Murat Ağar
İşte uygulama en azından buna izin vermemeli diye bunu söyledim 😃
Bu meseleyi sadece burada paylaşım yaparak çözüm bulamazsınız haklarınızı bilmek zorundasınız. Size ve şahsınıza yapılan her türlü hakaret hukuki bir sorumluluk açar. Buna uygulama belli bir noktaya kadar el atabilir sonrası sizin hukuki çabalarınızdır hakkınızı savunun sonuna kadar savunun. Emin olun muhatap bulabiliyorsunuz.
Murat Ağar
Şimdi doğruya doğru bunu yapanların çoğunluğu çocuk ve ayrıca uğraşması falan var. Ben en azından uygulama buna kapı açmasın diye bunu paylaştım. Tabi dediklerinizde haklısınız 👏
Murat Ağar
Paylaşımlarımı beğenmeyen veya beni sevmeyen arkadaşlara açık çek sunuyorum beni engelleyebilirsiniz. Çünkü gerçekten kavga etmeye ayıracak hiç enerjim yok 😃
Evet gerçekten bu rahatsız edici bir durum bence paylaşım sahibinin bunu yönetebilmesi konusunda bir güncelleme yapmalisiniz 1000Kitap Destek
☺️
Benim milyonda bir alıntıyorlar. Alıntılasalar da bizimde yüzümüz gülse 😉
Murat Ağar
Kardeşim yok ya her türlü şey çıkabiliyor 😃
normalde bu bir sorun değil ama patavatsız insan çok fazla ve hakaret etmeyi kendilerine hak olarak görüyorlar bu yüzden haklısınız
☺️