·423 syf.····Okunma: 25 Mayıs 2026 02:38 Kitabın kapağını kapattığımda gerçekten hayretler içinde kaldım. Ailenin her şeyden önce geldiğini iddia eden fakat en büyük kötülüğü yine birbirlerine kendilerinin yaptığı aileden bahsedeceğim size.
Bir aile toplantısı için toplanmışlardı fakat hikayenin sonunda onları bekleyen şey bir cinayetti.
Kitapta başından itibaren çok fazla gizem vardı ve bütün bunları çok merak ettim. Sonunda okuduklarım ise asla beklediğim şeyler değildi. Yaptıkları şey korkunçtu!
Kitabın türü gerilimdi ama daha ziyade gizem kısmı baskındı. Son kısımlar haricinde çok fazla bir gerilim sahnesi yoktu.
Sonunda öleceğini düşündüğüm kişi asla o değildi ve okuduklarımla şoka uğradım. Özellikle son cümle olduğum yerde donup kalmamı sağladı. Cidden aileyi korumak adı altında nasıl bu kadar kötü olunabilirdi ki?
Kitabı Myra ve Zoe’nin ağzından okuyoruz fakat sonunda kesinlikle ters köşe olacaksınız. Aseem ve annesinden nefret ettim. Böyle kayınvalide olmaz olsun. O kadar aşağılık biriydi ki okurken deli oldum.
Bunun haricinde kitap kesinlikle akıcı ve merak uyandırıcıydı. Kendimi bulmaca çözüyor gibi hissettiğim kısımlar oldu.
Kitapla kalın dostlar…