"Katılıyor musunuz?" Haydi tartışalım!
Usulünü bildiğimiz takdirde Türkiye gezmesi çok ucuz bir ülke ve insanı da ziyadesiyle yardımseverdir.
Sayfa 9 - Kronik Kitap, 1. Baskı, Mayıs 2024.·Kitabı okuyor
Alıntı
3 +1'leme
5,6bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Muhtemelen ya gittiği yerde beleşe bir arkadaşınd akalmıştır, azığını yanına almıştır yada sosyal tesislerde kalmıştır. Aksi takdirde yol ücreti veya yakıt ücreti bi dünya para... Son seçenek arkadaş zengin ve ne öderse ödesin ona ucız geliyor
Eskiden daha kolaydı günümüze göre.
1 yanıtı göster
Sadece yardımseverlik kısmına katılıyorum 🙂
O da şüpheli 😊
Türkiye şuan gezmek için alışveriş için çok pahalı bir ülke. Bu yüzden ekonomik gücü olan herkes yurt dışını tercih ediyor.
Çok...
Usülü sanırım deve kervanlarıyla seyahat etmek oluyor😅
Katılmıyorum.insanlar keyiften Yunanistan'a İtalya'ya gitmiyor.. Antalya'da tatilden daha ucuza çıkıyor Yunanistan tatili. esnaf denilen kişilerin çok büyük bir çoğunluğu sahtekar ve dolandırıcı..en masum görünenleri bile üç kağıtçı.
Tamamıyla masrafsız olmaz ama kimseye yük olmadan maksat gezmek, görmek, eğlenmek ise uygun tatil yapılabilir. Tatile uygun bir taşıt veya çadır konaklama için kullanılabilir. "Kendin pişir kendin ye" mantığı ile hareket edilirse evde yiyeceğini tatilde yiyerek yeme işi de uyguna gelir. Yani yeterki gönül istesin her şeyin bir yolu bulunur. ☺️