Evde bulduğum telefona bakın.. şişik bataryalı Blackberry :D bir neslin uzay teknolojisi. Google ve sosyal medyaya girebilmek, herhangi bir fotoğrafın yüklenebilmesi veyahut o fotoğrafa tıklayabilmek iki saat sürüyordu.. daha çok keyif aldığımız gerçeğini gizleyemeyeceğim.. Kimler kullanıyordu?
Alıntı
4 +1'leme
3.729 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Benim zamanımda hep akıllı telefon vardı, vintage vibe ı olan anılarım hiç yok maalesef
Torunlarım olursa şunu kullandığımı gördüklerinde beni uzaylı zannedebilir 😂😂
1 yanıtı göster
Bunu kullanmadım ama Ericson A 1018 kullandım takoz niyetine, kocaman bir anteni vardı, onu çaldırınca Nokia 3310 almıştım🙂
Ericson dedemde vardı hatırlıyorum o telefonları ama çok çok eskiydi 😂
Lisede bundan kullanırdım bundan sonra zaten akıllı telefonlar gelmeye başladı.
Bu telefonların son sezonuna yetiştim.. 3G ile bu telefonu kullanmak hem bir zulüm hemde o zamanlar ayrı bir zevki vardı. Şimdi olsa çöpe atacağımız bir şey o zaman elmas gibiydi.
Yengemin buna benzer eski bir telefonu vardı. Gece gündüz google'dan Labirent Minho'nun fotoğraflarına bakmak için çalardım.
Merhaba, Kitap, dizi ve film severler için harika bir platform kurduk: Kifidia. Sevdiğin içerikleri keşfet, yorumlarını paylaş, alıntılar ekle ve yeni öneriler bul. Seni de aramızda görmek isteriz! 🌐 kifidia.com
Sanırım bold bu, curve modelini ilk kullanmaya başladığımda teknoloji bu demiştim. Hala daha bir tane curve alsam mı acaba diye düşünüyorum curve güzel telefondu ah BlackBerry
Önceki 2 yanıtı göster
Aytaç
Aytaç
çalıştırabilirsem onuda paylaşırım pek sanmıyorum ama deneyeceğim. Çok teşekkürler ❤️🙏
1 yanıtı göster