Irmak

, şu anda okuyor
%27 (100/368 syf.)
Dilara Keskin
8/10 · 8bin okunma
Kaç yıldır merak ettiğim kitap. Ama bir türlü okuyamadım😭. Keyifli okumalar dilerim…
Yaa 😭 bir gün fırsat bulabilirsin umarım Teşekkür ederimm! 🪷
Dilara'dan bu kitap hariç 4 kitap daha okumuştum. Ve hiçbirini beğenmemiştim ÖQĞXÖQİZÖQÜ Düşman Okulları okumuştum ergenligimin zirvesinde ve onu bile beğenmemiştim hani Ama bu güzel gibi şuanlık. Aşırı plot twist beklemiyorum, bazı tahminlerim var katile dair.
Yillardir bu kitaba karsi asiri önyargiliydim. Ama sirf 1 (bir) bölümde Barış Akarsu'nun Mavi şarkısı geçiyor diye başlamaya karar verdim. Şarkısını dinleyerek okumak istiyorum cünkü 🌹🌹 Ha ama konusu da çok ilgi çekici görünüyor hakkını yemeyeyim şimdi,,
Dilara'nin kalemi bana hiç hitap etmiyor ya ben düşman okullar okumaya calistim da yok yani lise tarzı şeyleri sevmeme rağmen sevemedim bir türlü
Ben yine dizi-anime erasindsyim ya Bir de kitabın en büyük sorunu yazım dili. Yazım dilinde bir şeyler eksik anlamlandıramıyorum. O yüzden de fazla okuyasım gelmiyor. Böyle elimden bırakamadığım bir kitap değil, elimden çok rahat bırakıp hayatıma günlerce bunsuz devam edebiliyorum wğxçwixçqşsq
PAYBACK İLK BÖLÜM GEŞMİS VE BEN BUNU TİKTOKTA RASRGELE KAYDIRIRKEN FARK ETTİM OHAOAJAHAJAHQHH 2 CİLDİM KALMİSTİ BİTİRİP İZŞİCEM HEMEN CİGLİK ATMAK İDTİYORUM AMA SAAT GECE 1.30
BİLİYORDUM KONSERDEKİ GİZWMLİ SANATÇI BARIŞ AKARSUYMUŞ WİXÖWŞXMWİXÖQİQŞÜ Allahim ya