2026 32. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2026 12:05
Açıkçası betimleme okumayı seven ve sayfalarca da okuyabilecek birisi olarak, kitabın betimlemeleri gerçekten kötüydü. Çok fazla kendini tekrar ediyordu bir noktadan sonra, yazarın o edebi kaygısını da fazlasıyla hissedebiliyorsunuz. Ayrıca birkaç ufak denebilecek mantık hataları vardı kitapta. Benim gibi bu tarz detaylara takıntılı birisiyseniz rahatsız edebilir. Korku göreceli bir kavram olduğundan, kurgu konusunda pek bir yorumum yok, muhtemel, korku kategorisinde mutlaka rastlayabileceğiniz tarzda bir kurguydu. Sadece sonu pek hoşuma gitmedi, aklınızda oluşabilecek birkaç çıkarımdan biriydi sonu. Daha beklenmedik, şaşırtacak veya etkileyecek bir sonu tercih ederdim. Bu konuda Sus kitabına benzettim, sanırım şu sıralar korku okumalarında şanslı değilim. Artı olarak kitaptaki el yazısıyla yazılmış, kısa cümlelik sayfaları beğendiğimi söyleyebilirim. Çok tavsiye edeceğim bir kitap değil ama okunmaz da diyemem gibi. Oldukça küçük bir yaştayken okusam belki bayılacağım bir kitap olabilirdi. Hızlı okunacak bir korku kitabı istendiğinde okunabilir, kişisine göre etkilenip beğenilebilir belki. Beni o kadar tatmin etmedi.
Senin YüzündenR. İdeli · Artemis Yayınları · 2025473 okunma