Yazar:
Orijinal Ülke:

Paran Yüzünden
2025 159. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2025 14:22
Bu kitabı ilk olarak Halloween zamanında duymuştum. Yazarını pek bilmesem de
R. İdeli
'nin son kitabı ve konusunu merak ettiğim için de okuma kararı aldım. Paranormal olayların yaşandığı bir
2026 1. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2026 19:39
Selam dostlarrr. Bundan sonra artık inceleme yazmayacaktım güya ama dayanamadım bu kitaba yazayım dedim :) Allahım hayatımda ilk defadır bu kafar boş bir kitap okuyorum. Rukiye sen ne yaptın ya... Halbuki en sevdiğim yazarlardan birisin. Bu kitabı senin yazdığına inanmak istemiyorum. Evet dostlar bu kitap ilk çıktığı zamanlar çok heyecanlanmıştım ama sonradan incelemelerde çoğu kişinin sevmediğini görüp moralim bozulmuştu biraz. HAKLILARMIŞ! Kitap aşırı amaçsız boş, korku türü güya ama okurken kılım bile kıpırdamadı inanın. Neyse okumayın zamanınıza yazık. Görüşürüz>3
Senin YüzündenR. İdeli · Artemis Yayınları · 2025465 okunma
+Kızımız ne iş yapar? -Kendisi ruhunu ele geçirenlerle uğraşıyor
2026 10. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2026 12:54
Herkese selam! Kitap betimlemeleri ve sonu hariç gayet başarılı olmuş. Yer yer atmosfere uygun (bazıları anlamsız geldi ama) resimler, elle yazılmış cümleler gerçekten kitapla bütünleşmiş
Puan vermedi
Senin yüzünden yazardan okuduğum ilk kitaptı. Kitap psikolojik gerilim-korku olarak geçiyor ama bu kitap kesinlikle bir korku kitabı değil bence. Daha önce okuduğum korku-gerilim kitaplarına hiç benzemiyor. Kitabın dili çok basit geldi benim için ben bu türde kitaplar okurken daha karmaşık bir dil okumayı daha çok seviyorum. Olaylar hep birbirini tekrarlıyor ve korkuyu yeterince hissedemiyorsunuz ama yinede kitap kafanızda oluşan acaba şimdi ne olacak sorusuyla kendini okutuyor, sonu ise ne kadar tahmin edilebilir olsa da hoşuma gitmedi değil. Sanırım bu kitap yazarın bu türde yazdığı ilk kitaptı bunların sebebini ben buna bağladım bu türde yazmaya devam ederse ilerde daha iyi eserler çıkaracağına eminim. Eğer bu türe yeni başlayacaksanız başlangıç kitabı olarak önerebileceğim bir kitap ama hep bu türde okuyorsanız o zaman sizi tatmin edeceğini zannetmiyorum. Kitabı okuduysanız düşüncelerinizi benimle paylaşmaktan çekinmeyin
Vakit Kaybı...
2026 23. kitabı
Okunma: 02 Mayıs 2026 17:24
Hepinize selam! Maalesef bu sefer size kitap önerisi olacak bir inceleme yazamayacağım. Çünkü ben kitabı beğenemedim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki
yi çok seviyorum. Ayrıca
Her Kimsen
Her Kimsen
4.5/10 { Korku olmayan korku kitabı}
2025 214. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2025 14:52
Büşra
Büşra
Konusunu okuyunca güzel bir şeyler bekliyorsunuz, korkudan tansiyonunuz düşer mi diye şüphe duyuyorsunuz gel gelelim kitabı okumaya başladığınız da sizi bekleyen şey
·304 syf.·
2025 200. kitabı
saçmalığına gülsem mi sinirlensem mi karar veremediğim bir kitap oldu vallahi okumayın zamanınıza yazık gidin stephen King falan okuyun nsnsnsmma #291285916 Senanın yorumunu da bırakıyorum çünkü katılıyorum!!!!
Aşırı ama Aşırı Bomboş bir kitap
2025 33. kitabı
Korku desen korku değil, ters köşe desen ters köşenin sonu bomboş. 295 sayfanın 250 sayfası saçma sapan his betimlemeleri. Her 20 sayfada bir tekrarlanan anlatım ve olaylar.. Konusu ve arka kapaktaki yazısı farklı geldiği için okuyayım demiştim. Ama hayatımda okuduğum okuyucuya gram bir şey katmayan en boş kitaptı
Duygu ve Düşünce
2025 123. kitabı
SENİN YÜZÜNDEN #kitapyorumu "Ben aura falan okumam. Ben laneti okurum. Ruhunun çekirdeğini görürüm. Ve senin ruhunun etrafında siyah damarlar gibi sarılmış bir karanlık var." Yazarımız bu sefer çok farklı türde bir kitap yazmış. Benim bayıldığım Türk yazarlardan da çok fazla okuyamadığımız bir tür psikolojik gerilim korku. Kitabımız üniversite sınavına hazırlanan Yeliz'in yaşadığı esrarengiz gizemli ürkütücü olayları konu alıyor. Bir gün dershaneden eve döndüğü akşam halası ve eniştesini salonda otururlarken bulur yalnız şöyle bir durum vardır ki halası ona dışarıda olduklarını belirttiği bir mesaj atmıştır. O andan itibaren de hayatı altüst olur. Gidişatı resmen Yeliz gibi biz okurların da aklıyla oynuyor. Özellikle gece yarısından sonra okudum kitabı gerildikçe de gerildim. Yazardan ilk kez böyle bir kurgu okuyoruz ve ben bayıldım baya etkileyici sahnelerle doluydu. Gece vakti okuduğum için de ayrı ürperttiğini söyleyebilirim. Kapak tasarımını çok beğenmiştim ve o sahneyi yansıtan bir kısım da var kitapta. Ve kitabın ismi de okurken sürekli tekrarlanıyor bu da ister istemez sorular oluşturuyor merakta bırakıyordu. Sona doğru yaklaşınca bir şeyler açığa çıktı bu beni tam tatmin etmedi sadece tahmin edilir türden geldi beklenmedik bir şeye bağlansın isterdim ama o son sahneyle toparlanmış gibiydi. Genel olarak sevdiğim bir kitap oldu, özellikle beyin yakan, ürpertiyi iliklerinizde hissettirecek bir gerilim korku okumayı seviyorsanız bu kitap sizi hızla içine çekecektir. Yazar bu türde daha fazla kitabı bizlerle buluşturmalı!
2026 16. kitabı
Off öyle büyük beklentilerle okudum ki.. Gelişmesi de sonucu da ayrı saçmaydı. Kendi kendine sürekli tekrara düşüyordu zaten kitap sırf sonunu çok merak ettiğim için devam ettim. Bence kimse öz iradesiyle bu kadar VASAT bir son yazamazdı cidden. Daha iyi bağlanabilirken ortaya koca bir saçmalık çıkmış