Hangisi daha kötü?
Pişman olmak mı? Keşke demek mi?
··1 alıntı·
2 +1'leme
5,4bin Gösterim
Keşke, insanın yapmadığı, cesaret edemediği, yarıda bıraktığı ya da söyleyemediği şeyler için tuttuğu yastır.
👏👏
ikiside aynı kapıya çıkıyor. Sonuçta pişman olduğunuz şeyler için 'keşke' kelimesini kullanıyoruz.. başka soru hocam 😏
'Keşke' demek istiyorum ama ya sonrasında pişman olursam:) (kötü şakam olunca gelicem demiştim, sözlerimi her zaman tutarım😌)
😃
Murat AğarMurat Ağar Her iki şey de bir bıçağın, iki sırtı gibi. Biri olmadan diğeri olmaz. Kişinin pişman olduğu şey; önünde sonunda keşkeyi doğurur. Yaptığı/yapmadığı şeyden pişmanlık duymasaydı, keşke demezdi. Twix çikolata reklamı gibi; İkisini de dene tarafını seç gibi bir şey söz konusu değil. Paketi alıp açan kişi zaman içinde ikisine de sahip oluyor.. ;) yani iki ucu da b.klu değnek.
👏👏
Pişman olduktan sonra keşke dersin işte birbirini tamamlayan iki aşamayı birbirine kıyaslamışsınız
☺️
Keşke dediğin şeylere karşı pişmanlık hissi ve pişman olduğun şeyler içinde keşke demek,yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim öfkem yaşayamadıklarıma:))))saygılarımla dostum
Saygılar hocam 🫡
Bu yorum görüntülenemiyor