1000Kitap ın geliştiricilerinin, kullanıcıların uygulamayı ne amaçla indirdiğini tamamen unutup her yeni güncellemede sisteme adeta birer kaos bombası bırakması gerçekten eşsiz bir mühendislik başarısıdır. Normal şartlarda bir uygulamanın yenilenmesi demek hatalardan arınması ve daha akıcı hale gelmesi anlamına gelirken, buradaki her sürüm notu, ekranı daha da anlaşılmaz kılan bir arayüz karmaşasını, algoritmayı tamamen felç eden absürt özellikleri ve kullanıcının sabrını zorlayan teknik anlamsızlıkları beraberinde getiriyor. Teknik ekibin, sistemin stabil çalışmasından ve sadelikten kelimenin tam anlamıyla nefret ettiğini, her güncelleme döneminde "Bu hafta uygulamayı daha da içinden çıkılmaz hale getirmek için hangi gereksiz kodu yazmalıyız?" diye özel bir çaba sarf ettiğini düşünmemek imkansız. Yapısal bütünlüğü bozmak ve kullanıcıyı işlevsel bir alandan koparıp sürekli yönünü kaybettiren bir karmaşanın içine fırlatmak üzerine kurulu bu ısrarlı deha, platformun asıl misyonunun hayatı kolaylaştırmak değil, insanı bilerek ve isteyerek dijital bir cinnet eşiğine getirmek olduğunu kanıtlıyor. Sonuç olarak, her yeni güncellemeyle birlikte kullanıcı deneyimini profesyonelce sabote eden, sistemi bir adım ileri taşımak yerine her defasında daha büyük bir yapısal çöküşe imza atan bu istikrarlı vizyonsuzluğu hayranlıkla izliyoruz. Benim tavsiyem, uygulamayı 2021'e geri döndürün, bir anda 10 yıl ileri gitmiş olursunuz.
··1 alıntı·
3 +1'leme
2.717 Gösterim
Herkes, herşey gelirler giderler biz kendimizi kaybetmeyelim.
2019 ♡
Berken
O zamanlar yoktum, muhtemelen güzeldir. :D
Bazen sadece geçmişi özler ve onu çağrıştıran şeyleri ararız, her şey aynı da kalsa zaman akmaya devam eder ve biz asla maziyi bulamayız. Yani belki de platformun değişimindeki hoşuna gitmeyen şey budur
Evet, belki de.
2017'ler buranın gerçekten bir kitap uygulaması olduğu yıllar.
Berken
O zamanlar yoktum, ama güzel olduğunu tahmin edebiliyorum.
Popüleriteyi memnun etmek adına yapılan saçma sapan güncellemeler ve her sonuçta eskisinden daha geriye çöken bir sistem. Yerinde bir tavsiye olmuş, anlayana..
Berken
Evet, aynı zamanda daha çok para kazanmak için de böyle.
1000Kitap Destek 1000Kitap yahu etiketleme bile hatalıydı. Ne yaşıyorsunuz? Bu iletiyi tekrar paylaşsam bile ana sayfaya düşmeyecek. Fanusun içine sıkıştırmaya mı çalışıyorsunuz amaç ne?
Aslında 10 yıl öncesine falan gitmek değilde video güncellemesi geldikten sonra baya bocaladi ve bocaladik. Ufak ufak şeylerle devam etse yadirgamayiz, keskin dönüşler yapıyor Nereye tutunacagimizi şaşırıyoruz:))) Burası kitap ajandamiz sade kalsın daha kullanışlı olur bunu kaçırıyorlar. Zaten yeterince ayrıntılarla uğraşan sosyal platformlarda var bi oradan yazılara kaçıp gelmisiz. Çizgi korumakta bu devirde en büyük guncellemedir emin olun. Eksiklik değildir. Ama istatistik konusu her zaman mükemmeldi ( Sayfa adet yazar tür baskılar vs. Vs.)