2026 74. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2026 00:36
Herkese selamlar Bugun size uzun zamandır kitapligimda bekleyen #tatteredandtorn serisinin ilk kitabi #tatteredstars #parçalanmışyıldızlar yorumu ile geldim. Seri tam benim sevdigim gibi kucuk kasaba hikayelerini konu aliyor. Bu nedenle cikar cikmaz aldim. Hatta ilk kitabu sevdim de ama biraz uzunluğu nedeniyle beni baydi Uzun kitaplarda askin yavas işlenmesi kaydıyla sorunum yok. Ancak burada ask hızlı bir ivme kazandi fakat aile iliskileri, yasanan olaylarin seyri yavas ilerledi. Bu nedenle biraz sıkıldım, fakat yine de sevdim diyebilirim. Kitap nefretten aska temasiyla (ki en sevdigim olabilir) basladi fakat cok hizli tükendi. Ilk baslarda kasabanin serifi olan Hayes'in aile travmasi nedeniyle Everly'den suçu olmamasina ragmen nefret etmesini anlayabildim. Hatta bu sebeple kitabin tam istediğim kıvamda, güçlü bir sekilde başladığını belirtmeliyim. Hayes ilk baslarda kiza tam bir pislik gibi davrandı. Bu öfkeden dolayi Everly'nin ona olan kızgınlığı daha tutarliydi. Ancak Hayes'in birkaç kişiden "o kiz suçsuz, bize yardimci oldu ona böyle davranma!" telkinleri almasi ile gardını çabuk dusurmesini ve Everly'ye zınk diye asik olmasini gercekci bulamadım. Aşkın ve cinsel gerilimin nerdeyse olmadigi fakat daha cok aile ilişkilerine ve kalben iyileşmeye önem veren kisimlari guzeldi. Ama iste o kisimlari da daha ön planda tuttuğu icin bir miktar sıkıcı geldi. Isin özeti her seye ragmen kitabı beğendim, ancak bir şeylerin eksik olduğu barizdi. Sanki potansiyelini kullanamamis üstünkörü bırakmış gibiydi. Gerilimi iyi yazılmıştı, ancak romantizm benim zevkime göre biraz sönüktü. Hatta cinsellik namına birsey de nerdeyse yoktu. Yetiskin içeriğin yogun olmadigi, askin geri planda tutulduğu kitaplardan hoslaniyorsaniz sans verin derim. #bookpost #kitapyorum Parçalanmış Yıldızlar Catherine Cowles
Parçalanmış YıldızlarCatherine Cowles · Pukka Yayınları · 2024390 okunma