Hazal AbaKızıltepe 2
Mahira nın öğretmen abisi Volkan ın en yakın arkadaşı olan Avukat Sancak,Mahira ya oldum olası düşkündür.Herkes bunu kardeşçe bir sevgi olarak düşünse de genç adam uzun zamandır yakın arkadaşının kızkardeşine platonik bir aşkla bağlıdır.Volkan da bunun farkındadır.Sessiz sedasız gelişecek olayları takiptedir.
Zaman içinde gelişen olaylar Sancak ın duygularını itiraf etmesini sağlar ve Mahira da için için mahallenin Avukatı,abisinin en yakın arkadaşı Sancak a vurulduğunu farkeder.
İlk kitapta Mahira nın geçmişteki hayırsız sevgilisinin peşinden gittiğine şahit olan Sancak ın geçirdiği trafik kazasıyla yüreğimiz ağzımıza gelmişti.
Kaza haberini alan Mahira nın yaşadığı vicdan azabı biz okurlarında yüreğine işlerken Sancak şifaya kavuşup hastaneden çıkıyor.
Abisi Volkan,Sancak ve yakın arkadaşı Ela ile kısa bir yolculuğa çıkıyorlar ve yolculukta birbirine iyice bağlanıyorlar.
Mahira ve Sancak ikilisinin karşılıklı diyaloglarını merakla okurken kitap oyle bir yerde bitti ki
ayıkla pirincin taşını dedim
Nerede bitti derseniz?
İkinci kitabı okumalısınız derim
Bu arada Mahira nın moda tasarımı okuyan,mahalleden en yakın arkadaşı olan Ela Yıldıray ın,içten içe abisi Volkan a vurgun olduğunu okuyoruz.
Serinin sonunda yazarımızdan yeni bir aşk hikayesi müjdesi alabiliriz gibi geldi arkadaşlar.
#aşkhikayesi okumayı sevenler #kızımtepe serisini okuyabilir diyorum.
Kalın sağlıcakla
@bkmkitapcom Gizem Nur TopalSerpil MeriçSeher Koyunlu @hazalabaa LAPİS YAYINLARI
#kitap41 #bkmkitap
#okuyanterazi