, şu anda okuyor
Sarah J. Maas
8.2/10 · 1.610 okunma
1.042 Gösterim
Hayruş ✮⋆˙
Anatomi sınavı içimden geçti ama bitti 😁✨biter bitmez de notu açıkladılar 😱 kaldı son 1 sınavv...Son sınavı neden taaa 17.00'ye koyarsınız ki😫
Hayruş ✮⋆˙
Nesta'yı sevemiyorum. Dünya senin etrafında dönmüyor. Elain Feyre'yle yakınlaştı diye kızıyor. Sen kendin insanları uzaklaştırıyorsun. Kötü davran davran sonra seni sevsinler. Derdini anlatmazsan nasıl anlasınlar. Rhysand'da horoz gibi diklenip duruyor. Feyre ve Nesta arasındaki bir olay değil mi?! Sen neden karışıyorsun. Nesta Feyre'yi sevmek zorunda mı Rhys.
Hayruş ✮⋆˙
Zalim prens serisine biraz ara verip diğer okuduklarıma devam edeceğim
Hayruş ✮⋆˙
Hilal şehri eylül'de okurum artık sjm'ye yazın ara vereceğim basılı kitaplara ağırlık vermeliyim
Hayruş ✮⋆˙
Elain insanken Graysen'la birlikte mi olmuş bir SJM karakteri gerçek aşkından önce ilişkiye girmese şaşardım Herhalde bir Elide öyle değil. O da yıllarca kuleye kitlendi.
Hayruş ✮⋆˙
Haziran'ı çok dolu dolu geçirmek istiyorum bu seriyi bitireceğim Beni Seç serisi bitecek Zalim Prens bitecek Ada bitecek (?) (bu seriyi hiç bitiresim yok...arkadaşım çok övdü ama benlik değil. ilk kitabı güzeldi kötü değil ama övdüğü kadar sevmedim 🤧)
Bu yazarın kitaplarını merak ediyorum, sence nasıllar?
✧✧✧Kara Yıldız✧✧✧ ooo 😍 yorumunu merakla bekliyorummm ✨