Merhaba sevgili okurlar, umarım hepiniz iyisinizdir:)
Uzun süredir merak ettiğim ama okumaya da bi türlü cesaret edemediğim Cam Şato kitabını güzel yorumlarıyla okumama vesile olan Hayruş ✮⋆˙ arkadaşıma çok teşekkür ederim (✿^‿^)
Kitabımıza gelecek olursak; diğer incelemelerde gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin hoşuna gitmeyen "Çoklu bakış açısını" ben kesinlikle çok beğendim. Sadece ana karakteri değil aynı zamanda diğer karakterlerin de iç dünyalarını bilmek bence çok güzeldi.
Kitap akıcı mıydı dersek bence gayet akıcıydı. Diyaloglar çok hoş ilerlemişti, aksiyon ve gizem dengesi de çok güzeldi ve en önemlisi yazarın kalemi çok hafifti.(Ağır bir dil bekleyen beni bu durum şaşırttı doğrusu ⊙.☉ )
Serinin diğer kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum gerçekten, en kısa sürede okumaya çalışacağım. Ama puan kırdığım bir nokta var ki belirtmek isterim kitap bence çok fazla sarayın içinde geçti. Evet adı zaten Cam Şato diyeceksiniz ama biraz şehir içine ve yahut ormanda falan geçmesini bekliyordum açıkçası. Ama büyük ihtimalle serinin diğer kitaplarda böyle olmayacak diye düşünüyorum.
Kitabı okumanızı tavsiye ederim, fantastik seven birisi için güzel bir seri gibi duruyor.
Keyifli okumalar dilerimm✿
Eline sağlık Hatice 💖 beğenmene çok sevindimn. Diğer kitaplar beklentini karşılayacak saray dışına bayağı çıkılıyor 2. kitap yine sarayda da sonra sarayı özleyeceksin 🤭💓 çoklu bakış açısı bence de güzel tüm karakterleri daha iyi anlıyorum