Yasak atış kitabının serisi ilk çıktığında üç kitabı peş peşe okumuş ve çok sevmiştim zaten hızlı okunan bir seriydi bu kitabı okurken de oldukça seveceğime zaten emindim.
Kitabın elimde sürünmesinin nedeni tamamen kendimle alakalıydı. O da benim lanet bir huyum var ki kitap okurken aynı zamanda araya manga alıp onu okumaya çalışıyorum ve sonra duramıyorum yoksa iki günde biterdi bu kitap aslında.
Kitapta Emilia ve Smith karakterlerini okuyoruz. Emilia iki yıl önce sevgilisinden aldığı kalp yarasıyla oradan ayrılarak başka bir şehre taşınıyor amcasının yanına, Smith de aynı şehirde Comets de hokey oynuyor. Arkadaşları ona ihtiyar deyip dalga geçiyor çünkü yaşı bir hayli ilerlemiş ve Smith’in sene sonunda hokeyle vedalaşma endişesi var. Emilia ve Smith Hokeycilerin sıklıkla geldiği bir barda tanışıyorlar ikisi de birbirleri hakkında hiçbir şey bilmiyor isimlerini işlerini birbirlerine söylemiyorlar. Hollisin de gazlamasıyla Emilia ve Smith o gece bir şekilde birlikte oluyor. Ancak bir sorun var ki ikisi aynı yerde çalışacaklarını öğreniyorlar. Emilia sosyal medya direktörü ve Smith ise direktörlüğünü yaptığı takımın oyuncusu ve aynı zamanda koçu da Emilianın amcası. Keşke sadece bunla kalsa aynı zamanda bir kural da var ve o da hokey çocuklarıyla yatmaları aralarında bir ilişki olması kesinlikle kural ihlali. Ancak kimsenin bilmediği şey bu kuralın zaten iki sene önce çiğnendiği.
Kitabı gerçekten çok severek okudum biraz elimde süründü biraz da arkadaşım bitirmem için zorbaladı ama kitaptan gerçekten büyük keyif aldım. İçinde erotik unsurlar var tabiki. Bunun dışında zaten oldukça hızlı ve akıcı okunan bir seri -ben onu beceremesem de…-
Bende sadece şöyle bir sıkıntı oldu serinin ilk kitaplarını çok daha önce okuduğum için bazı kopmalar yaşamış bulundum ama yine de bu benim zevk almama engel değildi.
Yasak AtışTeagan Hunter