Puan vermedi·392 syf.····Okunma: 13 Haziran 2026 23:17 Lyla, bilim dünyasında kariyerinde çıkmaza girmiş genç bir virologdur. Erkek arkadaşı Nico ise oyunculuk hayallerinin peşinden koşmaktadır. Nico’nun isteğiyle, istemeyerek de olsa “Mükemmel Çift” adlı yeni bir reality yarışmasına katılmayı kabul ederler.
Yarışma, Hint Okyanusu’ndaki ıssız ve lüks bir adada çekilecektir. Başlangıçta her şey tropik bir tatil gibi görünür; güneş, deniz, romantik villalar ve büyük ödül…
Ancak yarışmanın ilk gecesinde adayı vuran şiddetli bir fırtına, tüm planları altüst eder. Dış dünyayla bağlantıları kesilen yarışmacılar için artık mesele yarışmayı kazanmak değil, hayatta kalmaktır. Azalan yiyecek ve su, artan korku, güvensizlik ve insanlar arasındaki güç mücadelesi adayı giderek daha tehlikeli bir yere dönüştürür.
Başlangıçta reality show atmosferi hâkim olsa da, kısa süre sonra roman psikolojik gerilim ve hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor. Hikâye ilerledikçe karakterlerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor; dostluk, aşk ve sadakat sürekli sınanıyor