Zihinsel detoks.. 1000. kitabım bu olmalı kararımı verdim..
Hesabımı İslam dünyasının en büyük mutasavvıflarından Abdülkadir Geylani Kalbe Dökülen Damlalar ile taçlandırıyorum.. Günlük hayatın stresinden, kaygılarından ve hırslarından uzaklaşıp, kendi hatalarımı, zayıflıklarımı ve alışkanlıklarımı dışarıdan bir gözle görmemi sağlayacak ve öfke, kibir ve kıskançlık gibi yıpratıcı duygulardan arınarak ruhumu dinlendirecegim bir kitap.. Abdülkadir Geylani insanın içsel yolculuğu için doğru bir mutasavvıf ... Bana huzurlu okumalar. Öneride bulunup değerli yorumlarını atan okur arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. onları etiketliyorum kitap önerilerini esgeçmeden degerlendreceğim.. Sevgiyle 🌷
1K

@gonuldennn
999. kitabım bitti ..
1000. okuduğum kitap ne olsun.. Kuvvetli bir kitap öneriniz var mı? Yorumlar lütfen 🥰
1K
··1 alıntı·
3.665 Gösterim
Ey Genç! Yaradan’ı yaratılana şikayet etme. Asıl şikayetini her şeye güç yetiren Allah’a yap, başkasına değil. Kalbe Dökülen Damlalar 🩸
Gönül Makâmı
Abdülkadir Geylani Muhabbet, samimiyet, zühd ve ahlak temelli bir üslubun kurucusudur... Harika bir anlatım .. Adeta reçete niteliğinde .. bazen tokatlar hiç bakmaz vallahi🤗
Keyifli okumalar 🥰🌷
Teşekkürler ediyorum sevgili grubum 🥰
Aşkınıyam. . . 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🫶
Biz teşekkür ederiz ablam❣️
BaHaRrr cansın 🌷
LULU🌹
Kendinizi en güzel siz tanırsınız hocam bu kitap bence de iyi bir kitaba benziyor . Benim önerim de 1001 . Kitap olsun o zaman 1001 gece masalları gibi ruhunuzu okşasın. Şimdiden keyifli okumalar.
Gönül Makâmı
LULU evet 🤭 binbirgece masalları gibi
Gönül Makâmı
Bol istifadeli keyifli okumalarını olsun 🥰🤗🙏
Gönül Makâmı
✿Ebru✿ teşekkür ediyorum canım arkadaşım 🌹
Teşekkür ederim 😊
Gönül Makâmı
Songül katkıda bulunduğunuz için ve teşekkür ediyorum 🌷
Keyifli okumalar incelemenizi dört gözle bekliyorum hocam 💮
Ümmügülsüm TANCAN peki 🤗🤗 huzurla kalın 🌷